Sorum var Yine deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gözde sevim tarafından oluşturulan Yine deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,841 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine deprem
Konbuyu başlatan gözde sevim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

gözde sevim

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım sizlere ve öbür insanlara da göstermesin inşallah gerçekten çok zor oldu kötü oldu evdeki resimlerinizi bakıyorum inan çok üzülüyorum yeminle 😢 bizde 3 gün çocukla hepimiz aç kaldık ilk gün birisi büyük sıcak ekmek getirdi hiç birimiz yemedik oğluma ve dayımın kızı var gökçe ona yedrdik bisküvi kek fln buldular öbür gün onu da yemedik su çok azdı içmedim onlara verdim arabda yattık üç gün arabadan inip kar yiyordum su bitmesin cocuklara kalsın diye inan gerçekten birdaha çocuğumla depreme yakalanmaktan çok korkuyorum burası da deprem bölgesi hiç gelesim yoktu ama mecbur hepsi gelince bnde geldim 😢
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah canım benim inşallah evet hepimiz aşırı kötü etkilendik hala uyuyamıyorum korkuyorum 4 kat evde 18 senelik ama orda 0 evler bile gitti aslında korkum ölümden yana değil o anları yaşamak oğlumla rabbim korktuğumuz dan korusun inşallah memleketimize geri döneriz biran önce 😢 yoksa burda inan çok ki korkuyorum ya ama anlatamıyorum inşallah ülkece birdaha yaşamayız ve bugünler de son olur geçer gider Rabbim büyük ona şükürler olsun ki canımız sag

İnşallah canım benim inşallah evet hepimiz aşırı kötü etkilendik hala uyuyamıyorum korkuyorum 4 kat evde 18 senelik ama orda 0 evler bile gitti aslında korkum ölümden yana değil o anları yaşamak oğlumla rabbim korktuğumuz dan korusun inşallah memleketimize geri döneriz biran önce 😢 yoksa burda inan çok ki korkuyorum ya ama anlatamıyorum inşallah ülkece birdaha yaşamayız ve bugünler de son olur geçer gider Rabbim büyük ona şükürler olsun ki canımız sag

Sende böyle deyince iyice korkuyoruz ya
Amacım korkutmak değil yani dikatli olun

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Allah'ım sizlere ve öbür insanlara da göstermesin inşallah gerçekten çok zor oldu kötü oldu evdeki resimlerinizi bakıyorum inan çok üzülüyorum yeminle 😢 bizde 3 gün çocukla hepimiz aç kaldık ilk gün birisi büyük sıcak ekmek getirdi hiç birimiz yemedik oğluma ve dayımın kızı var gökçe ona yedrdik bisküvi kek fln buldular öbür gün onu da yemedik su çok azdı içmedim onlara verdim arabda yattık üç gün arabadan inip kar yiyordum su bitmesin cocuklara kalsın diye inan gerçekten birdaha çocuğumla depreme yakalanmaktan çok korkuyorum burası da deprem bölgesi hiç gelesim yoktu ama mecbur hepsi gelince bnde geldim 😢

Sende böyle deyince iyice korkuyoruz ya

Malatya'da 5 6 deprem olmuş 29 bin bina yıkıldı
Rabbim yardımcımız olsun canım sen böyle dedikçe gebeler var korkuyorlar depremi yaşayanlar var lütfen böyle anlatma birdaha gerçekten çok etkileniyoruz korkutmuş oluyorsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Deprem takvimde 27 ve 28 subat 9 Mart ve 14 Mart o gün paylaştım dedim 27 ve 28 şubata dikat edin beni dinlemediler zaten herşey allhain elinde yaratan o ama bende araştırıyorum çıktı söyledim hata kayranin annesi dedi sen nereden bileceksin kimse bilmez falan bende söyledim cnm bakın 27 ve 28 şubata dikat edin bak bugün 27 Şubat Malatya'da deprem olsun geçmiş olsun 28 de var sonumuz hayır olsun
Takvim yapraklarında ki ayetler ile sanki deorem olucakmis gibi insanları korkutma lütfen böyle bişey yok bu safsatadir göklerde ve yerde olan kimse gaybi bilmez ancak Allah bilir

gözde sevim

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yardımcımız olsun canım sen böyle dedikçe gebeler var korkuyorlar depremi yaşayanlar var lütfen böyle anlatma birdaha gerçekten çok etkileniyoruz korkutmuş oluyorsun
K bakma cnm sadece size uyarmak istedim insanlık vazifemi yapiyom dikatli olun diye yoksa bir korkutmak amacıyla değil bende gebegim bebeğim için hep uyanık kalıtım marastaki halkımız uyurken depreme yakalandılar Allah rahmet eylesin

gözde sevim

Kayıtlı Üye
rank
K bakma cnm sadece size uyarmak istedim insanlık vazifemi yapiyom dikatli olun diye yoksa bir korkutmak amacıyla değil bende gebegim bebeğim için hep uyanık kalıtım marastaki halkımız uyurken depreme yakalandılar Allah ra
Takvim yapraklarında ki ayetler ile sanki deorem olucakmis gibi insanları korkutma lütfen böyle bişey yok bu safsatadir göklerde ve yerde olan kimse gaybi bilmez ancak Allah bilir
Doğrudur cnm ama her kimse bu takvim günlerinde bahsetme deprem oluyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Gamzeme katılıyorum ben diyecektim kaç gündür arkadaşım bunu söylüyor kendi adıma iyice strese giriyorum 😥

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
K bakma cnm sadece size uyarmak istedim insanlık vazifemi yapiyom dikatli olun diye yoksa bir korkutmak amacıyla değil bende gebegim bebeğim için hep uyanık kalıtım marastaki halkımız uyurken depreme yakalandılar Allah ra

Doğrudur cnm ama her kimse bu takvim günlerinde bahsetme deprem oluyor
Biz insanlar anlicak olsak eğer o takvim yapraklarında ki ayetler bize öyle şeyler anlatıyor ki işte gel gelelim akillanmiyoruz

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Amacım korkutmak değil yani dikatli olun
Bende twetterda gördüm bu tarihleri bilimsel konuşanlar da var. Ama algı operasyonu da çok fazla şu dönemde. Bu flatformda sıkça dile getirmek hoş değil canım senin amacın da kötü değil biliyorum zaten psikolojik olarak sancılı bir dönemden geçiyoruz burda gebe arkadaşlarımız çok fazla hormonların da etkisiyle çok hassaslar biraz daha özenli olmalıyız

Tüm sayfalar yüklendi.