Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerin ve göğün sahibi sadece Allah tır ne olacağını sadece o bilir insanlar sadece tahmin ederler rabbim isterse gerçekleştirir istemezse bize merhamet eder sürekli deprem korkusuyla yatağa giriyoruz burda yine olacak gibi uyuyamıyoruz kime inanacağımı şaşırdım artık insanları korkutmayın artık iyi düşünün ki iyi olsun felaketi çağırmayın lütfen Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bizlere merhamet etsin
Yerin ve göğün sahibi sadece Allah tır ne olacağını sadece o bilir insanlar sadece tahmin ederler rabbim isterse gerçekleştirir istemezse bize merhamet eder sürekli deprem korkusuyla yatağa giriyoruz burda yine olacak gibi uyuyamıyoruz kime inanacağımı şaşırdım artık insanları korkutmayın artık iyi düşünün ki iyi olsun felaketi çağırmayın lütfen Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bizlere merhamet etsin
Rabbim yardımcımız olsun canım sen böyle dedikçe gebeler var korkuyorlar depremi yaşayanlar var lütfen böyle anlatma birdaha gerçekten çok etkileniyoruz korkutmuş oluyorsun
Amin canım benim bu yaşadıklarımız doğal bir süreç aslında korkmamız uyuyamamak insanın psikolojisinde var yani olmasa insan şüphe eder. Zamanla kaygılarımız korkularımız azalacak. Bende kızım uyuyunca başında bekliyorum olası bir deprem de yaşam üçgeni oluşturduk orda bekleyelim diye. Önlem alıyoruz gerisi takdir ilahi tabi.
Aynen öyle canım insan evladını daha çok düşünüyor bende öyleyim gerçekten evet zamanla düzelecek geçecek inşallah bugünlerde biter gider Allah büyük çok şükür gece de uyumayn ne dediler nasıl korktm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım benim bu yaşadıklarımız doğal bir süreç aslında korkmamız uyuyamamak insanın psikolojisinde var yani olmasa insan şüphe eder. Zamanla kaygılarımız korkularımız azalacak. Bende kızım uyuyunca başında bekliyorum olası bir deprem de yaşam üçgeni oluşturduk orda bekleyelim diye. Önlem alıyoruz gerisi takdir ilahi tabi.
Aynen öyle canım insan evladını daha çok düşünüyor bende öyleyim gerçekten evet zamanla düzelecek geçecek inşallah bugünlerde biter gider Allah büyük çok şükür gece de uyumayn ne dediler nasıl korktm rüyam da amnrmkerdeymisiz deprem oluyird çok kötüydü