Sorum var Yine deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gözde sevim tarafından oluşturulan Yine deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,851 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine deprem
Konbuyu başlatan gözde sevim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Yerin ve göğün sahibi sadece Allah tır ne olacağını sadece o bilir insanlar sadece tahmin ederler rabbim isterse gerçekleştirir istemezse bize merhamet eder sürekli deprem korkusuyla yatağa giriyoruz burda yine olacak gibi uyuyamıyoruz kime inanacağımı şaşırdım artık insanları korkutmayın artık iyi düşünün ki iyi olsun felaketi çağırmayın lütfen Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bizlere merhamet etsin 😔😔

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yerin ve göğün sahibi sadece Allah tır ne olacağını sadece o bilir insanlar sadece tahmin ederler rabbim isterse gerçekleştirir istemezse bize merhamet eder sürekli deprem korkusuyla yatağa giriyoruz burda yine olacak gibi uyuyamıyoruz kime inanacağımı şaşırdım artık insanları korkutmayın artık iyi düşünün ki iyi olsun felaketi çağırmayın lütfen Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah bizlere merhamet etsin 😔😔
Amin baharım amin katılıyorum birtanem size

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Rabbim yardımcımız olsun canım sen böyle dedikçe gebeler var korkuyorlar depremi yaşayanlar var lütfen böyle anlatma birdaha gerçekten çok etkileniyoruz korkutmuş oluyorsun
Amin rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sağol canım benim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun aynen öyle gece hiç yatamadim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım benim bu yaşadıklarımız doğal bir süreç aslında korkmamız uyuyamamak insanın psikolojisinde var yani olmasa insan şüphe eder. Zamanla kaygılarımız korkularımız azalacak. Bende kızım uyuyunca başında bekliyorum olası bir deprem de yaşam üçgeni oluşturduk orda bekleyelim diye. Önlem alıyoruz gerisi takdir ilahi tabi. 🤲
Aynen öyle canım insan evladını daha çok düşünüyor bende öyleyim gerçekten evet zamanla düzelecek geçecek inşallah bugünlerde biter gider Allah büyük çok şükür gece de uyumayn ne dediler nasıl korktm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım benim bu yaşadıklarımız doğal bir süreç aslında korkmamız uyuyamamak insanın psikolojisinde var yani olmasa insan şüphe eder. Zamanla kaygılarımız korkularımız azalacak. Bende kızım uyuyunca başında bekliyorum olası bir deprem de yaşam üçgeni oluşturduk orda bekleyelim diye. Önlem alıyoruz gerisi takdir ilahi tabi. 🤲
Aynen öyle canım insan evladını daha çok düşünüyor bende öyleyim gerçekten evet zamanla düzelecek geçecek inşallah bugünlerde biter gider Allah büyük çok şükür gece de uyumayn ne dediler nasıl korktm rüyam da amnrmkerdeymisiz deprem oluyird çok kötüydü

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.