Sorum var Yine deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gözde sevim tarafından oluşturulan Yine deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,859 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yine deprem
Konbuyu başlatan gözde sevim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Anlatınca ben yaşamış gibi etkilendim canım benim Allah bı daha yaşatmasın inşallah 😪😪😪🤲🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende geçen gün Instagram da gördüm paylaşım yapmışlardı 28subata dikkat edin diye 🙄Allah yardım etsin inşallah bı daha böyle bir felaketi yaşamayız 🤲🤲😪
Amin amin amin inşallah canım benim inşallah inan buraya geldim burda da çok korkuyorum gerçekten yani kaçış yok gelen herşeyden ölüm de dahil yine de çocuğum da var 6 yaşına girecek o çok korktu inşallah birdaha yaşamaz da görmez de ben hamileyim de ister istemez psikolojik olarak aklımda gece kabus oluyo hemde her gün evet ülkece yaşamayız inşallah ya bende gördüm bugün inşallah hiç bir yerde olmaz tam buradan geçiyor fay hattı 😢

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Anlatınca ben yaşamış gibi etkilendim canım benim Allah bı daha yaşatmasın inşallah 😪😪😪🤲🤲🤲

Bende geçen gün Instagram da gördüm paylaşım yapmışlardı 28subata dikkat edin diye 🙄Allah yardım etsin inşallah bı daha böyle bir felaketi yaşamayız 🤲🤲😪
Tek katlı evden oda dış kapısı da yakın 5 dakikaya yakın sürede ancak kaçtık burda 4 kat 😢 tek temennim biz bu sene ev yapacaktık vn artk tek kalamam diye eşim yapılacak evlere yakın ya da yanına izin alıp kendi bütçeniz ile yapmak inşallah hemen yapar gideriz ya 😢

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Amin amin amin inşallah canım benim inşallah inan buraya geldim burda da çok korkuyorum gerçekten yani kaçış yok gelen herşeyden ölüm de dahil yine de çocuğum da var 6 yaşına girecek o çok korktu inşallah birdaha yaşamaz da görmez de ben hamileyim de ister istemez psikolojik olarak aklımda gece kabus oluyo hemde her gün evet ülkece yaşamayız inşallah ya bende gördüm bugün inşallah hiç bir yerde olmaz tam buradan geçiyor fay hattı 😢
Kaderimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz canım🤲Hamilesin bide şimdi daha çok etkilenmişdindir.Allah yardımcın olsun inşallah canm 🤲 bu deprem hepimizi maf etti yaşamadık ama inan yaşamış kadar olduk hergün hergün ağlayarak dua ederek o haberleri izledik yediğimiz her lokma boğazımizda kaldı sanki😪sıcak evde oturmaktan utanır olduk.enkazdan dolayı olmasada soğuktan açlıktan can verdiler😪😪 onca insan öldü kolay mı Allah bı daha yaşatmasın inşallah Allah kalanlara sabır versin inşallah 😪

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Amin amin inşallah tek düşündüğüm yavrum gerçekten öyle yaralar açtı ki açıyor da 😢 ikinci deprem de kaynnmlr merkezde ki evden ilçeye köye geldiler biz Elazığ depremi gibi birdaha olmz sandık eve girdik eşimde ekmek sırası yazdrmya gitti başka yerlerden geliyordu ekmek ve açtık geceden beri evi supurdum sildim kayınvalidem namaz için secdade istedi onu veriyordum kayinbbm la oğlum salondaydi bizde yatak odasında birden kıyamet koptu ev bir o yana yattı sanki bir bu yana k babam birden çıktı dışarıya baktım oğlum koltukta tek Oğuz Kağan diye bağırdım kucağıma aldım onlarda benden almya çalıştı bn ağlayınca küçücük evden 5 metre dışarıya çıkana kadar ev bizi yerden yere vurdu Dördümmz de yere düştük ama nasıl gümbürtü kopuyor dışarıya çıktık karda yine düştük ayakta hiç birimizde çorap terlik yok bir baktık ki bütün evler yıkılmış 😢 biz güvenli yere geçtik bu sefer de eşim yoktu tel içerde oğlumu babaannesi ne bıraktım çorapsız karda koşarak gittik ve oda koşarak geldi şükür ki iyiydi tam bir saat boyunca bir saniye durdu belki 20 saniye salladı gerisi de gözümüzün önünde yıkıldı gökyüzü sanki o yana bu yana döndü felaketti çok kötüydü oğlum anneannrni ara evi yıkılmış mi diye feryat figan bağırıyor ağlıyor sonra çorap tel için k babam girdi aldı şükür oda yıkılan evden çok zor kaçmıştı uzun oldu kusura bakma deprem beni feci şekilde etkiledi inanır mısın burada bilr korkuyorum 😢 fay hattı geçiyor
Canım benim ya böyle bir durumdan etkilenmez mı insan kolay mı o psikoloji. Çok şükür sağsınız. Allah bir daha yaşatmasın🙏 deprem vazgeçilmez gerçegimiz bilinçlenip önlem almamız lazım nerede olursak olalım. Bu günlerde geçecek canım benim🤲🤲💕

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Kaderimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz canım🤲Hamilesin bide şimdi daha çok etkilenmişdindir.Allah yardımcın olsun inşallah canm 🤲 bu deprem hepimizi maf etti yaşamadık ama inan yaşamış kadar olduk hergün hergün ağlayarak dua ederek o haberleri izledik yediğimiz her lokma boğazımizda kaldı sanki😪sıcak evde oturmaktan utanır olduk.enkazdan dolayı olmasada soğuktan açlıktan can verdiler😪😪 onca insan öldü kolay mı Allah bı daha yaşatmasın inşallah Allah kalanlara sabır versin inşallah 😪
Allah'ım sizlere ve öbür insanlara da göstermesin inşallah gerçekten çok zor oldu kötü oldu evdeki resimlerinizi bakıyorum inan çok üzülüyorum yeminle 😢 bizde 3 gün çocukla hepimiz aç kaldık ilk gün birisi büyük sıcak ekmek getirdi hiç birimiz yemedik oğluma ve dayımın kızı var gökçe ona yedrdik bisküvi kek fln buldular öbür gün onu da yemedik su çok azdı içmedim onlara verdim arabda yattık üç gün arabadan inip kar yiyordum su bitmesin cocuklara kalsın diye inan gerçekten birdaha çocuğumla depreme yakalanmaktan çok korkuyorum burası da deprem bölgesi hiç gelesim yoktu ama mecbur hepsi gelince bnde geldim 😢

Canım benim ya böyle bir durumdan etkilenmez mı insan kolay mı o psikoloji. Çok şükür sağsınız. Allah bir daha yaşatmasın🙏 deprem vazgeçilmez gerçegimiz bilinçlenip önlem almamız lazım nerede olursak olalım. Bu günlerde geçecek canım benim🤲🤲💕
İnşallah canım benim inşallah evet hepimiz aşırı kötü etkilendik hala uyuyamıyorum korkuyorum 4 kat evde 18 senelik ama orda 0 evler bile gitti aslında korkum ölümden yana değil o anları yaşamak oğlumla rabbim korktuğumuz dan korusun inşallah memleketimize geri döneriz biran önce 😢 yoksa burda inan çok ki korkuyorum ya ama anlatamıyorum inşallah ülkece birdaha yaşamayız ve bugünler de son olur geçer gider Rabbim büyük ona şükürler olsun ki canımız sag

İnşallah canım benim inşallah evet hepimiz aşırı kötü etkilendik hala uyuyamıyorum korkuyorum 4 kat evde 18 senelik ama orda 0 evler bile gitti aslında korkum ölümden yana değil o anları yaşamak oğlumla rabbim korktuğumuz dan korusun inşallah memleketimize geri döneriz biran önce 😢 yoksa burda inan çok ki korkuyorum ya ama anlatamıyorum inşallah ülkece birdaha yaşamayız ve bugünler de son olur geçer gider Rabbim büyük ona şükürler olsun ki canımız sag

Cnm sabaha karşı dikkat edin bu gece uyumayın size diyim
Sende böyle deyince iyice korkuyoruz ya

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Allah'ım sizlere ve öbür insanlara da göstermesin inşallah gerçekten çok zor oldu kötü oldu evdeki resimlerinizi bakıyorum inan çok üzülüyorum yeminle 😢 bizde 3 gün çocukla hepimiz aç kaldık ilk gün birisi büyük sıcak ekmek getirdi hiç birimiz yemedik oğluma ve dayımın kızı var gökçe ona yedrdik bisküvi kek fln buldular öbür gün onu da yemedik su çok azdı içmedim onlara verdim arabda yattık üç gün arabadan inip kar yiyordum su bitmesin cocuklara kalsın diye inan gerçekten birdaha çocuğumla depreme yakalanmaktan çok korkuyorum burası da deprem bölgesi hiç gelesim yoktu ama mecbur hepsi gelince bnde geldim 😢

Sende böyle deyince iyice korkuyoruz ya
Amin canım benim bu yaşadıklarımız doğal bir süreç aslında korkmamız uyuyamamak insanın psikolojisinde var yani olmasa insan şüphe eder. Zamanla kaygılarımız korkularımız azalacak. Bende kızım uyuyunca başında bekliyorum olası bir deprem de yaşam üçgeni oluşturduk orda bekleyelim diye. Önlem alıyoruz gerisi takdir ilahi tabi. 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.