Canim ilk bebeginmi Allah sabır versinYoruldum artık
Canim ilk bebeginmi Allah sabır versinYoruldum artık
Ne olmadıYoruldum artık
Kuzum rabbim yerini doldursun inşallah böyle olucagi varmış kendini üzme tekrardan hamile kalırsın inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsınYoruldum artık
evet ilk bebeyim ve 2 düşüyümCanim ilk bebeginmi Allah sabır versin
Anladim canim zor bir durum neden öyle oluyor doktor ne diyorevet ilk bebeyim ve 2 düşüyüm
O kadar üzüldüm ki çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım ne diyeceğimi bilemiyorumYoruldum artık
Nasıl sevinmiştimm hiç kötü bir şey geçirmedim aklımdan...Ama Olmadı yineO kadar üzüldüm ki çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum
Bi süreliğine düşünmüyorumm.Yoruldum.İnşallah çalışıcam kendim hemşireyim..Kuzum rabbim yerini doldursun inşallah böyle olucagi varmış kendini üzme tekrardan hamile kalırsın inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
Canım bi kendine genetik testi yaptırt istersen gerçi bebeğinin sonuclari gelince doktorumda önerebilir ama pıhtı sorunu yaşayan anne adaylarının da anne karnında bebek kalp atıpları duruyorYoruldum artık
İnanıyor musunuz bilmiyorum ama ümmü sübyanı araştırmanızı öneririmYoruldum artık