Çok saol Bacı Allah Razı olsunHe inwallah canim hekimin oz nomresi budur 050 215 65 89 eyni nomrenin 055 de yaninda oturan qizlarindi bir gun evvel randuvu alirsan Allah sebeb salsin getdiyin yerden
Çok saol Bacı Allah Razı olsunHe inwallah canim hekimin oz nomresi budur 050 215 65 89 eyni nomrenin 055 de yaninda oturan qizlarindi bir gun evvel randuvu alirsan Allah sebeb salsin getdiyin yerden
Başınız sağ olsun.Gecmis olsun.İnsallah nasip olur tekrarYoruldum artık
Canım benim Allah sabir versin çok zor bi durum seni öbür dünyada meleğin bekliyor öyle düşün Allahim tekrarını yaşatmasın kuzumNedenini bulamıyorlar .3aylık cinsiyetini öyrenmeye gitmişdikkk Amaaa
Genetik testinin birinin cvbı çıxdı ter temizdi heçne çıxmadı.İndi o birsini gözleyirik..Xowdu canim get inan pewman olmayacaqsan
bu 2ciCanım benim Allah sabir versin çok zor bi durum seni öbür dünyada meleğin bekliyor öyle düşün Allahim tekrarını yaşatmasın kuzum
Bende genetik testin biri çıkdı enfeksiyon çıkmadı temiz çıkdı her şey..Şimdi 2cini bekliyoruzz inşallah ondanda bir ley öıkmazBenim ki cikti enfeksiyon dedi
Xowdu canim get inan pewman olmayacaqsan
Allah sabır versin canım Rabbim tekrardan sana nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallahYoruldum artık
Allah sabır versin canım inşallah allahım sanada evlatlar versin hakkindan herseyin hayirlisini versin rabbimYoruldum artık
Rabbim sabır versin sana guzleim rabbim vefat eden bebeğini cennetine almış ötede senle beraber olacak.. rabbim sana hayırli evlat nasip etsin kısa zamanda.. kucağını doldursunYoruldum artık
Canım benim kıyamam yorumları okudum çok zor bir durum rabbim yine nasip etsin inşallah sagliklica alırsın yavrunu kucağına sende bende düşük yapmıştım gerceketn zor süreç. Herşeyin hayırlısını verir rabbim. Üzülme ağlama diyemem acını elbet yaşayacaksın ama kendini lütfen yıpratma biraz ara var 3 ay kadar sonra tekrar dene bir arkadaşıminda öyle oldu sürekli düşük yapiyordu bişi de cikmaamis ara verdi 3 ay kadar tekrar denedi şuan kizi 8 yaşında yeni de anne oldu. Sağlıkli ol bol bol dua et bende dua edeceğim sana canım benimYoruldum artık
Allah sabır versin birdaha denersin canım üzülmePatolojiye gönderidler kürtaj yapdıkları neyisee .1aya çıkıcak sonuçlarr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Her şey iyi giyorduu hiç ummadımm bir şeydii..Şok olduk