Aa ben bunu duymuştum düşük yapan anneler boynundn onu hiç çıkartmıyor doğum yapana kadarİnanıyor musunuz bilmiyorum ama ümmü sübyanı araştırmanızı öneririm
Aa ben bunu duymuştum düşük yapan anneler boynundn onu hiç çıkartmıyor doğum yapana kadarİnanıyor musunuz bilmiyorum ama ümmü sübyanı araştırmanızı öneririm
Hepsini yapdırdıkk.Şimdide Genetik tesde gönderdii 1 aya çıkıyor sonuçlarıı.Kan sulandırıvı iyne 6 haftadan vurulmaya başlamışdık..Öylee Büyük birr sorun yoktuu 3ay tedavi aldık martda hamile kaldım ikiz hamilelikdii biri düştğğ biri kaldı onunda kalbi durdu...şimdi sonuçlarıı bekliyoruzz Neden böyle oluyor diyeCanım bi kendine genetik testi yaptırt istersen gerçi bebeğinin sonuclari gelince doktorumda önerebilir ama pıhtı sorunu yaşayan anne adaylarının da anne karnında bebek kalp atıpları duruyor
Tamam canım Araştırırm neden Araştırmayım.İnanıyor musunuz bilmiyorum ama ümmü sübyanı araştırmanızı öneririm
Geçmiş olsun kzuum. Üzülme demicem çünkü insanın elinde değil. Hayırlısı böyleymiş rabbim yine verir. Korkma. Başka evladın varsa rabbim onları sana bağışlasın,bitdi hamileliyim sonlandı
yok 9aylık evliyim 9ayda 2 defa hamile kaldım 2sindede kalbi durduGeçmiş olsun kzuum. Üzülme demicem çünkü insanın elinde değil. Hayırlısı böyleymiş rabbim yine verir. Korkma. Başka evladın varsa rabbim onları sana bağışlasın,
Ya kıyamam. Neden öyle kuzum, tahlil falan yapmadılar mı,yok 9aylık evliyim 9ayda 2 defa hamile kaldım 2sindede kalbi durdu
Geçmiş olsun kzuum. Üzülme demicem çünkü insanın elinde değil. Hayırlısı böyleymiş rabbim yine verir. Korkma. Başka evladın varsa rabbim onları sana bağışlasın,
Ay ureyim.parca parca oldu niyede niye nedi problem sebeb demirlerYoruldum artık
Abort etdiler ordan neyse götürdüler bioloji tebabet klinikasına gönderdiler..1 aya çıxacak cvblar..Onda deqiq tapılacak problem.Ama bele heç bir problen yox idi 3 aylıkdı cinsiyyetini öyrenmeye getmişdik dünyam başıma yıkıldıAy ureyim.parca parca oldu niyede niye nedi problem sebeb demirler
Rabbim sabırlar versin. Şöyle düşünün sonucunu öğrenip ona göre gebelik izlenmesi yapılır. Bunda da vardır bir hayır öyle düşün. Ya doğuma yakın olsaydı yada doğduktan sonra bunlar daha da acı verecekti. Mevlamın vardır bir
bildiği. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inş.