Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin. Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr
Sinamekini toz haline getirip yatmadan önce 2 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı koyup yiyorum. Yeşil çayıda günde 2 fincan içiyordum Ramazan dolayısıyla 1 fincan içiyorum. Zayıflama detokslarının içerisinde %100 bu iki üründen biri veya her ikisi vardır
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin. Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr
Emzirirken mi içtin canm bana da arkdasim dedi de çok merak ediyordum o kullan sorun olmaz demişti ama doğumdan sonra bnde bir şeyler kullanmak istiyorum
Emzirirken mi içtin canm bana da arkdasim dedi de çok merak ediyordum o kullan sorun olmaz demişti ama doğumdan sonra bnde bir şeyler kullanmak istiyorum
Yok ben emzirmiyordum. emzirirken evet süt arttırıyor diyorlar lakin bebeğini ishal yapabilir
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.