Sorum var Zorlanıyorum artık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Zorlanıyorum artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,516 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zorlanıyorum artık
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba
Doğuma 1 ay kaldı artık yemek yiyince çok çabuk şişiyorum nefes zor alıyorum yürüyüş yapsamda fayda etmiyor çok baskı yapıyor galiba mideye
Ağırlaşıyorsun artık canım. Az az sık sık ye günde iki tane maden suyu içebilirsin hazmı kolaylaştırır sana da bebeğe de faydalı hem

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Ağırlaşıyorsun artık canım. Az az sık sık ye günde iki tane maden suyu içebilirsin hazmı kolaylaştırır sana da bebeğe de faydalı hem
Maden suyu içtim o sanki daha da şişirdi birde bebek kilo alsın diye onu yiyim bunu yiyim 4 5 tanede ilacım var hergün hepsi üst üste yordu beni

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Aynı durumdayım bide çocuk çok kasılıyor 🤦
İlk hamileliliğim çok rahattı ya bu beni mahvetti baştan sona kadar Allah yardımcımız olsun inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin çok zor ilk bebişte anlamıyordum ama bunda zor geçiyor
Benim ilki çok rahattı bu ikinci baştan sona çok zor geçti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin çok zor ilk bebişte anlamıyordum ama bunda zor geçiyor
Benim ilki çok rahattı bu ikinci baştan sona çok zor geçti

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba
Doğuma 1 ay kaldı artık yemek yiyince çok çabuk şişiyorum nefes zor alıyorum yürüyüş yapsamda fayda etmiyor çok baskı yapıyor galiba mideye
Ah kuzum ya Allah yardımcın olsun bende ilk gebeliğimde son ay kabus gibiydi hiç geçmek bilmiyor du ağrırlık bir yandan mide ağrısı bir yandan gece olunca rahat uyuyamama bir yandan çok zordu yani seni anlıyorum ama geçer inşallah göz açıp kapayıncaya kadar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar