Sorum var Zorlanıyorum artık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Zorlanıyorum artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,513 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zorlanıyorum artık
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide çok kasılıyor oturduğum yerde bağırıyorum resmen
Ay çok zor iş bile yapamıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde doğum kanalina indi artık bir rahatlama oldu çok şükür kilosunu merak ediyorum ☺
Maşallah az kaldı ☺️ ne kadarlıktı seninki ben 34+2

Benimde doğum kanalina indi artık bir rahatlama oldu çok şükür kilosunu merak ediyorum ☺

Ay çok zor iş bile yapamıyorum

Hiç sorma iş yapmak işkence artık yapmasan da olmuyor 🥺

Kasılma ne oluyor bebek karnını itiyor omu

Benim sakin otururken hareket ediyor karnımı acıtıyor gezerken iş yaparken iyi yani rahatım
Canım böyle karnın sert oluyor öyle benim bazen nefesimi kesiyor dün doktor usgde bakarken bile dedi şu an karnın kasılıyor dedi evet dedim hissediyorum

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Canım böyle karnın sert oluyor öyle benim bazen nefesimi kesiyor dün doktor usgde bakarken bile dedi şu an karnın kasılıyor dedi evet dedim hissediyorum
Benimde dün yemekten aonra baya uzun sert kaldı karnım ne bileyim işte birde sert hareketleri var dün ilk kez nstye girdim ön kasılmalar başlamış doğum yakın dedi doktor anlarım herhalde geleceği vakit

Benimde dün yemekten aonra baya uzun sert kaldı karnım ne bileyim işte birde sert hareketleri var dün ilk kez nstye girdim ön kasılmalar başlamış doğum yakın dedi doktor anlarım herhalde geleceği vakit
Tam dediğim gibi işte karın sert oluyor sivri bişey çıkıyor gibi benimde hep öyle oluyor seninki zamanı da benimki daha küçük biraz daha dursun

Tam dediğim gibi işte karın sert oluyor sivri bişey çıkıyor gibi benimde hep öyle oluyor seninki zamanı da benimki daha küçük biraz daha dursun
Neslim benim kasıklarım da çok ağrıyor bebek hareketleri hep orada

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar