Sorum var Zorlanıyorum artık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Zorlanıyorum artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,513 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Zorlanıyorum artık
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Maden suyu içtim o sanki daha da şişirdi birde bebek kilo alsın diye onu yiyim bunu yiyim 4 5 tanede ilacım var hergün hepsi üst üste yordu beni
Canım bebek kilo alsın diye çok şeyler yeme sen kilo alıyorsun daha zor geçer senin için, ben bi sabah yiyorum bide 5-6 gibi yiyorum ona rağmen midemi rahatsız ediyor

Daniela

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
Doğuma 1 ay kaldı artık yemek yiyince çok çabuk şişiyorum nefes zor alıyorum yürüyüş yapsamda fayda etmiyor çok baskı yapıyor galiba mideye
Bana doktorum pulset tablet verdi. Sabah kalkar kalkmaz aç karnına içiyorum ve gün boyu hiç mide sorunu yaşamıyorum. Ondan önce hamileliğimin ilk gününden beri mide ağrısından ölüyordum

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Ah kuzum ya Allah yardımcın olsun bende ilk gebeliğimde son ay kabus gibiydi hiç geçmek bilmiyor du ağrırlık bir yandan mide ağrısı bir yandan gece olunca rahat uyuyamama bir yandan çok zordu yani seni anlıyorum ama geçer inşallah göz açıp kapayıncaya kadar
Bende zorlanıgorum bebek büyüdükçe miyom agrılarım artıyor canım acıyor 2 gündür 😭

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamileliliğim çok rahattı ya bu beni mahvetti baştan sona kadar Allah yardımcımız olsun inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ilki çok rahattı bu ikinci baştan sona çok zor geçti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ilki çok rahattı bu ikinci baştan sona çok zor geçti
Hepimiz aynı durumdaymisiz valla. İkinci de hamilelik son ay ozellikle zor geçiyor. Doğum kolay olur inşallah. Belki de bir şey bilmeden heyecanla akışına bırakmakta stresten uzak bizi rahat ettiriyordu 🙂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
Doğuma 1 ay kaldı artık yemek yiyince çok çabuk şişiyorum nefes zor alıyorum yürüyüş yapsamda fayda etmiyor çok baskı yapıyor galiba mideye
Bende son aydayım canım bişey çekmiyor doyayım diye yiyorum tuzsuz hafif yiyorum çok şükür ağırlaşmadım 3 haftaya doğum olır umarım bebeğinde kilosu gelişimi iyi zaten srnin bebeğinin kilosu azmı şişirecek şeyler yeme hafif yemeğe çalış birde fazla kilo aldıysan nefes problemi yaşarsın nefes egzersizleri ya

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Bende son aydayım canım bişey çekmiyor doyayım diye yiyorum tuzsuz hafif yiyorum çok şükür ağırlaşmadım 3 haftaya doğum olır umarım bebeğinde kilosu gelişimi iyi zaten srnin bebeğinin kilosu azmı şişirecek şeyler yeme hafif yemeğe çalış birde fazla kilo aldıysan nefes problemi yaşarsın nefes egzersizleri ya
Çok kilo almadım canım 6 kilo verdim onun üstüne 4 kilo falan aldım çocuk 2300 dedi ona kilo aldıracak şeyler yiyorum genelde

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Hepimiz aynı durumdaymisiz valla. İkinci de hamilelik son ay ozellikle zor geçiyor. Doğum kolay olur inşallah. Belki de bir şey bilmeden heyecanla akışına bırakmakta stresten uzak bizi rahat ettiriyordu 🙂
Aynen bencede katılıyorum canım
Anladım biraz kilo alması lazım protein ağırlıklı ye demişti dokyorum ceviz haşlanmış yumrta falan yiyorum ben hep
Bende onları yiyorum hergün inşallah alır kilo

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar