2 gun adetim geçti test negatif

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Qubos tarafından oluşturulan 2 gun adetim geçti test negatif başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,629 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 2 gun adetim geçti test negatif
Konbuyu başlatan Qubos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Qubos

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar 2 gun oldu adetim geçti test yaptım negatif belirti olarak sadece baş dönmesi var bide uykum geliyor. Akıntı yok leke yok mide bulantısı yok. Hamile kalmak istiyorum ama test negatif çıktı

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Adet düzensizliğim yok hic yumurtlama günleri özellikle dikkat ettim ins kalmisimdir ama belirtim falanda yok hic baş dönmesi hariç 🤷‍♀️
Ben adetim geçti 13 gün sonra bulantı olunca test yaptım yani herşey olabiliyo canım 1 hafta bekle bence bende çok gördüm negatifi ama sonra pozitif oluyo Allah'ın izniyle 🤗

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar 2 gun oldu adetim geçti test yaptım negatif belirti olarak sadece baş dönmesi var bide uykum geliyor. Akıntı yok leke yok mide bulantısı yok. Hamile kalmak istiyorum ama test negatif çıktı
Bi kaç gün sonra testi tekrarlayın olmazsa da umutsuz olmayın hemen isteyince olmadığı da oluyo çalışmaya devam edin 6 ay boyunca olmazsa bi hekimin kapısını çalarsınız ilk aydan hemen olacak olmayacak düşüncesine kapılıp strese girmeyin çünkü stres en büyük etken oluyo İnşAllah Rabbim nasip eder anneliği size de 🙏

Qubos

Kayıtlı Üye
rank
Bi kaç gün sonra testi tekrarlayın olmazsa da umutsuz olmayın hemen isteyince olmadığı da oluyo çalışmaya devam edin 6 ay boyunca olmazsa bi hekimin kapısını çalarsınız ilk aydan hemen olacak olmayacak düşüncesine kapılıp strese girmeyin çünkü stres en büyük etken oluyo İnşAllah Rabbim nasip eder anneliği size de 🙏
Cok şükür bir oglum var 2 tanede düşük yaptım 4 aylıklardi simdide korkum var yine ama verirse rabbim ins istiyorum rabbim olmayanlara anneliği tatdirsin ins🤲🥰

Tüm sayfalar yüklendi.