Zaten oyle yapiyorum kotu seyler dusunmemek icin kendimi kucuk seylerden mutlu ediyorumRica ederim canım benim korkma ama her gebelik bir değildir bir tanesi kötü geçti diye hepsi öyle olmaz. İyi düşün ki iyi olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen bende icime iclik giyorum ustumen tam.adini bilmedim.icin ozurdilerim bulgaristanliyim ve onun deymesi bile canimi yakiyor ama hafifledi dun birkac kez agrim.oldu aksam.hic yok tuBenim de aynıydı iğne batması gibi bir hafta falan sürdü yanlış hatırlamıyorsam.Kıştı içlik giyiyordum onun değmesi bile bazen rahatsız ediyordu mesai ortasında tuvalette içliği çıkardığım bile oldu canımın acısından.Bazen bebek bağırsakları sıkıştırdığından bağırsakların bir bölümü göbek deliğine giriyormuş, geçici bir göbek fıtığı yani.Bağırsaklarımda da hem gaz hem de tuvalete gitme bakımından 30. haftadan itibaren beni çok zorladı ama doğumdan sonra geçti doktor değilim bilemem tabii belki aynı şeydir.Rabbim sağ salim evladına kavuşmayı nasip etsin, sağlıcakla büyüt inşAllah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay var ya bu huysuzlukları sendromları gördükçe bunlar böyleyse diyorum ergenliklerinde ne yapacağız![]()