39 haftalık olduk ama hala dogum yapmadım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde aras annesi tarafından oluşturulan 39 haftalık olduk ama hala dogum yapmadım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,141 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 39 haftalık olduk ama hala dogum yapmadım
Konbuyu başlatan aras annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

aras annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 39+1 oldu tık yok gelmeyi düşünmüyor valla. Benim 1.de de sancım yoktu suni sancıyla doğum yaptım Buda öyle olucak sanırım
Ayy inşallah kendi sancın olur o kötü ya ben ilk dogumumda yedim oda bana yanlış serum verip sancım keşmişlerdi diye inşallah kendi sancılarımızla doguma gideriz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aminn canım sabah sulu sancıyla doğuma alacak
Doktor
Allah yardımcın olsun canım Bi sancı da kurtulsun inşallah

💗Canan&Ebuzer💗

Kayıtlı Üye
rank
Ayy inşallah kendi sancın olur o kötü ya ben ilk dogumumda yedim oda bana yanlış serum verip sancım keşmişlerdi diye inşallah kendi sancılarımızla doguma gideriz

Inşallah bekliyorum bende

Jali can

Kayıtlı Üye
rank
Selam arkadaşlar ben 29 haftalık hamileyim ama hala bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim sizce kız mı erkek mi nolur cevap yazın yorumlarınızı çok merak ediyorum

Vuslat tır

Kayıtlı Üye
rank

Amiiinnn canım Allah razı olsun

Slm kızlar 39 haftalık oldum ama dogum yapmadım kızımı alamadım hala bekliyorum ve çok strese girdim sürekli bekliyorum sancım bu gün yarın olacak diye var mı aynı durumu yaşayanlar
Ya kızlar bende 36 + 5 im tık yok. Benimde kızım olucak.3cü dogumum ama hala gelmek bilmiyor yoruldum artık. Çocukların peşinden koşamıyom çok ağırlaşdım 😔

@

@Seher27

Guest
Kızlar bende 39 hafta 4 gunluk hamileyim ama hala doğmadı korkuyorum bende ve adet olurmuş gibi sadece sırtımda agrım oluyor başkada bisey yok ne yapmaliyim

Tüm sayfalar yüklendi.