39 haftalık olduk ama hala dogum yapmadım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde aras annesi tarafından oluşturulan 39 haftalık olduk ama hala dogum yapmadım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,141 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 39 haftalık olduk ama hala dogum yapmadım
Konbuyu başlatan aras annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bende 39 hafta 4 gunluk hamileyim ama hala doğmadı korkuyorum bende ve adet olurmuş gibi sadece sırtımda agrım oluyor başkada bisey yok ne yapmaliyim
Bu ćok eski bir post canım doğumun yakın ozaman belinde ağrı varsa bol bol yürüyüş yap sıcak duş al beline doğru tut sıcak suyu merdiven in çık ananasta ve hurmada yiyebilirsin ama korkmana gerek yok ben mesela ilk kızımı 40+5 ikinci kızımı 41 haftalıkken doğurdum canı nezaman gelmek isterse ozaman gelir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Slm kızlar 39 haftalık oldum ama dogum yapmadım kızımı alamadım hala bekliyorum ve çok strese girdim sürekli bekliyorum sancım bu gün yarın olacak diye var mı aynı durumu yaşayanlar
Sıkma kendini bugün yarın gelir sonuna gelmişsin zaten Allah'ın izniyle çok çok kısa zamanın var

Tüm sayfalar yüklendi.