Sorum var Acil bakarmisiniz kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,053 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz kizlar
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Amin İnşallah Canim benim 🥰 gittiler evlerine ama eşim sürekli gidelim onlar gelsin keşke bizimle yaşasalar falan filan işte 🤦 onun ailesi onları atsın demiyorum ama bu kadar da olmaz ya , herşey bir en hayırlısıyla bizim olsun inşallah kuzum 🥺 🥰 sen nasılsın Umut nasıl iyisiniz dir inşallah
Çok saçma düşüncesi var ya 🤦‍♀️ bizimle yaşasalar nedemek ya kuzum ben iyiyim umutda çok şükür iyi alım nasıl mariyam

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Çok saçma düşüncesi var ya 🤦‍♀️ bizimle yaşasalar nedemek ya kuzum ben iyiyim umutda çok şükür iyi alım nasıl mariyam
Hiç sorma bitanem ya geçen artık dayanamadım patladım ağzıma ne geldiyse söyledim valla artık kimse kusura bakmasın benimki de can bu kadar şeyi de katlanip içime atamam artık 🤷 inşaallah düzelir diye bekliyorum canım, çok şükür canım rabbim daha iyi etsin sizi inşallah 🤲🥰 Ali iyi çok şükür canım ama diş çıkarıyor bide emziği bıraktık ve bundan dolayı birazcık huysuz ve oldukça da sinirli yanına yaklaşılmiyor😂🤦 biliyor musun hülyam sabah beşte kalkıp anne anne tal (kalk yani) popo pis diye beni uyandırdı izin vermedi uyuyayım 🤣 bide ne hikmetse iki haftanın sonunda bugün kalkıp memii memii diye heryerde herşeyin altına bakıp emziğini arıyordu😁

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hiç sorma bitanem ya geçen artık dayanamadım patladım ağzıma ne geldiyse söyledim valla artık kimse kusura bakmasın benimki de can bu kadar şeyi de katlanip içime atamam artık 🤷 inşaallah düzelir diye bekliyorum canım, çok şükür canım rabbim daha iyi etsin sizi inşallah 🤲🥰 Ali iyi çok şükür canım ama diş çıkarıyor bide emziği bıraktık ve bundan dolayı birazcık huysuz ve oldukça da sinirli yanına yaklaşılmiyor😂🤦 biliyor musun hülyam sabah beşte kalkıp anne anne tal (kalk yani) popo pis diye beni uyandırdı izin vermedi uyuyayım 🤣 bide ne hikmetse iki haftanın sonunda bugün kalkıp memii memii diye heryerde herşeyin altına bakıp emziğini arıyordu😁
Mariyam sakın susma birtanem en iyisini yaptın sen anlamıyorum sanki ailelerinden vazgeçsinler istiyoruz ama çizgilerini koysunlar ne aile sevgisi anlamıyorum erkek milleti böyle 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ oy kurban olurum ben ya ona teyzesi onu mis mis öper 😘😘😘🥰😘🥰

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Mariyam sakın susma birtanem en iyisini yaptın sen anlamıyorum sanki ailelerinden vazgeçsinler istiyoruz ama çizgilerini koysunlar ne aile sevgisi anlamıyorum erkek milleti böyle 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ oy kurban olurum ben ya ona teyzesi onu mis mis öper 😘😘😘🥰😘🥰
Yani bende dedim madem ailen senin için herşeyden önce geliyordu evlenmeseydin de annanla yaşasaydın insan bu kadar da ailem ailem demez ya birazda eşim ve çocuğum de dedim ben söylemem gerekeni söyledim umarım oda anlaması gereken şeyi anlamıştır,
Oy yerim seni güzel teyzesi oda bende seni ve umudumuzu kocaman bissürrrü öpüyoruz😘🥰

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yani bende dedim madem ailen senin için herşeyden önce geliyordu evlenmeseydin de annanla yaşasaydın insan bu kadar da ailem ailem demez ya birazda eşim ve çocuğum de dedim ben söylemem gerekeni söyledim umarım oda anlaması gereken şeyi anlamıştır,
Oy yerim seni güzel teyzesi oda bende seni ve umudumuzu kocaman bissürrrü öpüyoruz😘🥰
Canımsın canım kuzum ya öperim tabikde ömür boyu mutlu olun hep birtanem 🤲🏻💙💙

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
İyim cnm paşam hastanede bende evde ona süt için uğraşıyorum gittikçe kesiliyor hastaneden de istiyorlar çok zor bir durum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamam cnm gece sagmaya başlıyım o zaman ben gündüz akşama kdar sagip gece dolsun sabah çok olsun diyordum aselde hiç süt olmadı icmedi ya sütle alakalı pek bilgim yok canm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı olsu cnm bnm benm ağrılarım hafifliyor paşam hastanede aşırı derecede görmek kucağıma almak istiyorum eksikligini çok hissediyorum çok özlüyorum durumu iyiye gidiyor inşallah biran önce toparlanır da pasama kavuşurum
Doğum yaptım mi

Tüm sayfalar yüklendi.