Sorum var Acil bakarmisiniz kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,052 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz kizlar
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Senden de canım Allah büyük oda olucak az daha dayan 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin amin inşallah canım 🤲 rabbim o kadar büyük ki verdiği her acıya derman her derde şifa her sıkıntıya bir inşirah veriyor muhakkak sonsuz elhamdülillah Rabbime
Çok şükür kuzum

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Mariyam diyorum ben bunlarımı yaşadım su gibi gecdi gitti elhamdülillah birtanem Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aşkım benim 26+6 doğum yaptım benim haftan çok küçüktü kuzum 90 gün kaldı gününü tamamladılar nefes zorluğu çekiyordu Ayşem senin haftan benimkinden daha iyiydi maşallah yanımda senin gibi bir arkadaş vardı onunda 1 ay felan yatmıştı çıktı çok şükür seninde Allah'ın izniyle cikicak inşallah sağlıkla sonra pasamizla seni anne bakım odasına alacaklar 3 gün kalacaksiniz
3 gün onu hiç duymamistim ben emzirmeye çağırırlar daha sonra çıkışa hazır olunca gelin alın derler diye düşündüm cnm

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
3 gün onu hiç duymamistim ben emzirmeye çağırırlar daha sonra çıkışa hazır olunca gelin alın derler diye düşündüm cnm
Kuzum bende bilmiyordum aslında çıkmasına yakın kendileri söyledi anne uyum odasına cikicaksiniz dediler kıyafetlerini evden aldım çıktık odaya herbgun kilo ölçüler eğer kilo alımı düşerse çıkarmıyorlar

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İyi işte canım idare ediyorum, eşimle de sosyal medya olayını hal ettik ama diğer yanda da ailesi olmasa başka bir sorunumuz olmayacak aslında, ama kendimi o kadar yorgun tükenmiş hissediyorum ki anlatamam
Binada sükür mariyam bunlar halledildi inşallah aileside biran önce yakndan düşer eşinle ogluusnla çok mutlu olursun mariyam kalbi güzel arkadaşım herşey dahada güzel olacak

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Binada sükür mariyam bunlar halledildi inşallah aileside biran önce yakndan düşer eşinle ogluusnla çok mutlu olursun mariyam kalbi güzel arkadaşım herşey dahada güzel olacak
Amin İnşallah Canim benim 🥰 gittiler evlerine ama eşim sürekli gidelim onlar gelsin keşke bizimle yaşasalar falan filan işte 🤦 onun ailesi onları atsın demiyorum ama bu kadar da olmaz ya , herşey bir en hayırlısıyla bizim olsun inşallah kuzum 🥺 🥰 sen nasılsın Umut nasıl iyisiniz dir inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.