Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senden de canım Allah büyük oda olucak az daha dayan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin amin inşallah canım rabbim o kadar büyük ki verdiği her acıya derman her derde şifa her sıkıntıya bir inşirah veriyor muhakkak sonsuz elhamdülillah Rabbime
Mariyam diyorum ben bunlarımı yaşadım su gibi gecdi gitti elhamdülillah birtanem Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aşkım benim 26+6 doğum yaptım benim haftan çok küçüktü kuzum 90 gün kaldı gününü tamamladılar nefes zorluğu çekiyordu Ayşem senin haftan benimkinden daha iyiydi maşallah yanımda senin gibi bir arkadaş vardı onunda 1 ay felan yatmıştı çıktı çok şükür seninde Allah'ın izniyle cikicak inşallah sağlıkla sonra pasamizla seni anne bakım odasına alacaklar 3 gün kalacaksiniz
Kuzum bende bilmiyordum aslında çıkmasına yakın kendileri söyledi anne uyum odasına cikicaksiniz dediler kıyafetlerini evden aldım çıktık odaya herbgun kilo ölçüler eğer kilo alımı düşerse çıkarmıyorlar
İyi işte canım idare ediyorum, eşimle de sosyal medya olayını hal ettik ama diğer yanda da ailesi olmasa başka bir sorunumuz olmayacak aslında, ama kendimi o kadar yorgun tükenmiş hissediyorum ki anlatamam
İyi işte canım idare ediyorum, eşimle de sosyal medya olayını hal ettik ama diğer yanda da ailesi olmasa başka bir sorunumuz olmayacak aslında, ama kendimi o kadar yorgun tükenmiş hissediyorum ki anlatamam
Binada sükür mariyam bunlar halledildi inşallah aileside biran önce yakndan düşer eşinle ogluusnla çok mutlu olursun mariyam kalbi güzel arkadaşım herşey dahada güzel olacak
Binada sükür mariyam bunlar halledildi inşallah aileside biran önce yakndan düşer eşinle ogluusnla çok mutlu olursun mariyam kalbi güzel arkadaşım herşey dahada güzel olacak
Amin İnşallah Canim benim gittiler evlerine ama eşim sürekli gidelim onlar gelsin keşke bizimle yaşasalar falan filan işte onun ailesi onları atsın demiyorum ama bu kadar da olmaz ya , herşey bir en hayırlısıyla bizim olsun inşallah kuzum sen nasılsın Umut nasıl iyisiniz dir inşallah