Sorum var Acil bakarmisiniz kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,065 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz kizlar
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok ayakta kaldın yoruldu bebekte sende cnm bolca dinlen yorma minigimizi ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnm

Biraz zor geçti cnm ağrım var birazdaha sol tarafa hiç yatamıyorum neden bilmiyorum sırt bel ağrım çok uyumakta zorluk çekiyorum paşam hastanede yarın doktordan bilgi alicam en son ki bilgi makineden nefes alıyordu cnm göstermiyorlar zaten malesef çok da özledim
Aynen canım o değil 15+1 günlüğüz bugun kayrada ilk haraketlerin16. Haftada hissetmiştim bunun bugun minik minik haraketini hissediyorum 😍😍

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım o değil 15+1 günlüğüz bugun kayrada ilk haraketlerin16. Haftada hissetmiştim bunun bugun minik minik haraketini hissediyorum 😍😍
Ay ne güzel cnm maşallah çok güzel hisler cnm Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏

@aselin annesi 😍 son durum nedir canım inşallah tez zamanda alıp evine götürürsün küçük beyi ♥️🌷
İnşallah cnm ben biraz daha iyim oturup kalka biliyorum paşam da hastanede bugun gittim dışarıdan kamerayla gösterdiler iceri almıyorlar malesef içim.kotu oldu ama işte onun sağlığı için sütüm de olsun da diye stres yapmamaya çalışıyorum

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ay ne güzel cnm maşallah çok güzel hisler cnm Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏

İnşallah cnm ben biraz daha iyim oturup kalka biliyorum paşam da hastanede bugun gittim dışarıdan kamerayla gösterdiler iceri almıyorlar malesef içim.kotu oldu ama işte onun sağlığı için sütüm de olsun da diye stres yapmamaya çalışıyorum
Amin camım amin minik adam nasıl

can kızım

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür canım inşallah daha da iyi olacaksınız ikiniz de yok canım asla stres sıkıntı yapma onun sana sevgine pozitif enerjine çok ihtiyacı var unutma anneler olarak evlatlarımız için her zaman güçlü olmalıyız cefanin sefasını sür inşallah 🌷

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Amin camım amin minik adam nasıl
Rabbime binlerce şükürler olsun iyiye gidiyor diyor doktor ama işte sütüm çok gelmiyor sürekli makineylede sagiyorum damlada aldım süt yapan şey ne derlerse içiyorum

Çok şükür canım inşallah daha da iyi olacaksınız ikiniz de yok canım asla stres sıkıntı yapma onun sana sevgine pozitif enerjine çok ihtiyacı var unutma anneler olarak evlatlarımız için her zaman güçlü olmalıyız cefanin sefasını sür inşallah 🌷
Evet cnm o yüzden güçlü durmaya çalışıyorum biran önce toparlaniyim ki geldiğin de bende toparlanmis olıyım güzel bir şekilde paşamla ve prensesimle ilgilenirim evde de ilgimi isteyen cadim var

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar 31+4 gebeyim dün akşam otururken birden kasik sancısı oldu anlık daha sonra üzerinden yarım saat geçti wc gittim iç çamaşırm koyu pembe oldugu için lekelemeyi gördüm kan fbi kurumuş rengi olur ya o renk daha sonra koyu renk olunca ikilemde kaldım ama belli bir şey gelmiş gecede kasik ağrısı bel ağrısı yaşadım halada b3lim ağrıyor ve ben dün gece beyaz becete koydum sabah uyandım biraz birsey sürülmüş ama kırmızı kan değil koyu açık bir renk gbi bu nedir ama bebek tekmeleri iyi vuruyor bebek tekmeleri iyi olunca hersey yolunda mı olmuş oluyor bu arada cinsel ilişki derseniz 2 haftadır girmedim doktora randevum var bugün ama yinede gidene kdar aklıma takıldı
Kuzum nasılsın varmı skinti

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Rabbime binlerce şükürler olsun iyiye gidiyor diyor doktor ama işte sütüm çok gelmiyor sürekli makineylede sagiyorum damlada aldım süt yapan şey ne derlerse içiyorum

Evet cnm o yüzden güçlü durmaya çalışıyorum biran önce toparlaniyim ki geldiğin de bende toparlanmis olıyım güzel bir şekilde paşamla ve prensesimle ilgilenirim evde de ilgimi isteyen cadim var
Endişe etme sen kesilmemesi e dikkat et yeter bebeğin eve gelince gece emmesi çok olacaiı için sütün artar benden sana tavsiye sütümü gece sağ . Süt üretimi annede gece başlıyor doktorum öyle demişti. Ben ne zaöan kayrayı gece emzirmeyi bıraktım süt üretimi o zamN durdu eskisi gibi değil mesela. Sağımı elinden geldikçe gece yap. Çok şükür paşamıza rabbim oradan çıktığı günleri de göstersin inşallah 🙏🏻

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank

Çok geçmiş olsun canım, neler olmuşya hiç haberim yoktu gerçekten, inşallah minik adam en kısa zamanda toparlanir, sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım 🤲 şimdi nasılsınız

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum nasılsın varmı skinti
İyim cnm paşam hastanede bende evde ona süt için uğraşıyorum gittikçe kesiliyor hastaneden de istiyorlar çok zor bir durum

Endişe etme sen kesilmemesi e dikkat et yeter bebeğin eve gelince gece emmesi çok olacaiı için sütün artar benden sana tavsiye sütümü gece sağ . Süt üretimi annede gece başlıyor doktorum öyle demişti. Ben ne zaöan kayrayı gece emzirmeyi bıraktım süt üretimi o zamN durdu eskisi gibi değil mesela. Sağımı elinden geldikçe gece yap. Çok şükür paşamıza rabbim oradan çıktığı günleri de göstersin inşallah 🙏🏻
Tamam cnm gece sagmaya başlıyım o zaman ben gündüz akşama kdar sagip gece dolsun sabah çok olsun diyordum aselde hiç süt olmadı icmedi ya sütle alakalı pek bilgim yok canm

Çok geçmiş olsun canım, neler olmuşya hiç haberim yoktu gerçekten, inşallah minik adam en kısa zamanda toparlanir, sende sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım 🤲 şimdi nasılsınız
Allah razı olsu cnm bnm benm ağrılarım hafifliyor paşam hastanede aşırı derecede görmek kucağıma almak istiyorum eksikligini çok hissediyorum çok özlüyorum durumu iyiye gidiyor inşallah biran önce toparlanır da pasama kavuşurum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar