Sorum var Acil bakarmisiniz kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,055 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz kizlar
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen cnm sağlıklı geldi ciğer geliştirmek için uğraşıyorlar işte sürekli uyutuyorlar pasama allahin izniyle evimize gelicek paşam 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebek iyi dedi makineye bağlı cnm ciğer gelişimi için bende zorda olsa yuruyorum ama ağrılarım.cok cnm bu sefer çok ağır geçti

İnşallah kuzum Allah razı olsun Rabbım o günlerde gösterir inşallah
Ciğeri gelişir gelişmez süte başlarlar zaten kuzum . İsmini ne koydunuz yakışıklının

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Ciğeri gelişir gelişmez süte başlarlar zaten kuzum . İsmini ne koydunuz yakışıklının
Alparslan koyduk cnm aynn cnm isterler hiç sütüm gelmiyor buzluga koyucktim elektrikli pompa var

@aselin annesi 😍 Ayşem şuan nasılsın oyyy kuzum saglihin nasıl minik adam nasıl Allah'ın izniyle sağlıkla cikicak dualrim seninle birtsnem 🤲🤲🤲🤲
Ağrım çok yürüyemiyorum sağa sola dönemiyorum Allah razı olsun insllh cnm bir kere gösterdiler uzktn kucağıma almdm

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Alparslan koyduk cnm aynn cnm isterler hiç sütüm gelmiyor buzluga koyucktim elektrikli pompa var

Ağrım çok yürüyemiyorum sağa sola dönemiyorum Allah razı olsun insllh cnm bir kere gösterdiler uzktn kucağıma almdm
Gelir canım gelir sen sağ elinden geldikçe

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Kuzum alacaksın Allah'ın izniyle inşallah ama sen yürü kuzum bol bol su iç yürüyüş çok önemli

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Gelir canım gelir sen sağ elinden geldikçe
Sürekli uğraşıyorum cnm allahin izniyle gelicek de asel çok zorluyor ayağımda sallamadan kimse utuyamiyor bende sallıyorum canm çok yanıyor o zaman bi4de gaz sancısı coo ya çıkana kdar sancidan ölüyorum

Kuzum alacaksın Allah'ın izniyle inşallah ama sen yürü kuzum bol bol su iç yürüyüş çok önemli
Yapmaya çalışıyorum cnm bir atlata bilsem allahin izniyle inşallah yacnm

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Sürekli uğraşıyorum cnm allahin izniyle gelicek de asel çok zorluyor ayağımda sallamadan kimse utuyamiyor bende sallıyorum canm çok yanıyor o zaman bi4de gaz sancısı coo ya çıkana kdar sancidan ölüyorum

Bol bol kayısı suyu iç canım sabahtan akşama kadar 1 litreyi bitir o çok fayda ediyor . Allahın izni ile geçecek bu günler azıcık sabır . Minik adam nasıl haber var mı

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Bol bol kayısı suyu iç canım sabahtan akşama kadar 1 litreyi bitir o çok fayda ediyor . Allahın izni ile geçecek bu günler azıcık sabır . Minik adam nasıl haber var mı
İnşallah cnm ya bu sefer ki aşırı ağır geçiyor ya hiç böyle olmamıştım eşim şimdi biraz süt sagdik hastaneden istediler onu götürüyor durumunu da öğrencek bende onu bekliyorum cnm haber için

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Allah'ın izniyle atlatacaksın birtanem inşallah hayırlı güzel haberlerle inşallah

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşallah cnm ya bu sefer ki aşırı ağır geçiyor ya hiç böyle olmamıştım eşim şimdi biraz süt sagdik hastaneden istediler onu götürüyor durumunu da öğrencek bende onu bekliyorum cnm haber için
Oyy paşa ilk beslenmesine başladı mı annesi bol bol löp löp et olsun inşallah yakışıklıma 🤲🏻 inşallah iyidir canım içini rahat tut bizede haber et

Tüm sayfalar yüklendi.