Sorum var Acil bakarmisiniz kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,036 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz kizlar
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Korkutmak istemem ama bebeğin haraketi bu durumda önemli değil kayra da bana erken doğum riski varken ilk gece ağrıdan ölmüştüm vajina sancısı kasık sancısk sabah senin bahsettiğin gibi oldu ama kaura haraket ediyordu ben korkudan hastaneye gttiim açılma ve sancı vardı direk nst de sancı çıkmıştı sonra iğne vurup sancıyı kestiler. İhmal etme doktoruna görün haftan çok küçük
Katılıyorum

can kızım

Kayıtlı Üye
rank
37 canım ben 10 hafta boyunca annemin evinde yattım sadece lavabo ve hastane için kalktım onun dışında asla yürümedim bile ama çok ağrılı bir süreçti
Annelerin hakkı ödenmez valla Rabb'im sana bağışlasın yakışıklı lordu 🥰😘 zorlu bir süreç olmuş Rabb'im atlatmayi nasip etmiş çok şükür

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Ben o zaman 27 haftalıktım canım 🥹. 2 gün hastanede yatmıştım hatırlarsınız doktorlar bebek doğar diye ciğer geliştiric bile vurmuştu sonra özel hastaneye sevk edilmişti orada sancılarımı durdurmuşlardı 🥺🥺
Ciğer geliştirici vurgular yatış yapıldı acilmm var sancim çocuk doğum kanalına insllh ameliyat diyor dha çok küçük dua edin lütfen 😔😔

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ciğer geliştirici vurgular yatış yapıldı acilmm var sancim çocuk doğum kanalına insllh ameliyat diyor dha çok küçük dua edin lütfen 😔😔
Yaaa kıyamam 🥺🥺 Allah yardımcınz olsun inşallah canım benim inşallah sağ salim miniği kucağına alırsın inşallah canım duam seninle ve yavrunla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum kilosu faln nasıldı canını sıkma Allah büyük iyiki de randevun varmış ve gitmişsin canım benim ya 🥺 bnm.kizim 35+6 da doğdu 2250 di şükür sıkıntı olmdi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Annelerin hakkı ödenmez valla Rabb'im sana bağışlasın yakışıklı lordu 🥰😘 zorlu bir süreç olmuş Rabb'im atlatmayi nasip etmiş çok şükür
Çok şükür canım tek temennim her gebelik farkldır ama inşallah bu minikte abisi gibi erken gelmek için uğraşmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oy kurban olurum merak etme endişe etme sağ salim doğar minik paşa . Sağlıkla alırsın inşallah kucağına canım.

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar 31+4 gebeyim dün akşam otururken birden kasik sancısı oldu anlık daha sonra üzerinden yarım saat geçti wc gittim iç çamaşırm koyu pembe oldugu için lekelemeyi gördüm kan fbi kurumuş rengi olur ya o renk daha sonra koyu renk olunca ikilemde kaldım ama belli bir şey gelmiş gecede kasik ağrısı bel ağrısı yaşadım halada b3lim ağrıyor ve ben dün gece beyaz becete koydum sabah uyandım biraz birsey sürülmüş ama kırmızı kan değil koyu açık bir renk gbi bu nedir ama bebek tekmeleri iyi vuruyor bebek tekmeleri iyi olunca hersey yolunda mı olmuş oluyor bu arada cinsel ilişki derseniz 2 haftadır girmedim doktora randevum var bugün ama yinede gidene kdar aklıma takıldı
Kuzum nasılsınız? Sen durum nedir ?

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar