Sorum var Acil bakarmisiniz kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Acil bakarmisiniz kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,036 kez görüntülenmiş, 103 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil bakarmisiniz kizlar
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa kıyamam 🥺🥺 Allah yardımcınz olsun inşallah canım benim inşallah sağ salim miniği kucağına alırsın inşallah canım duam seninle ve yavrunla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum kilosu faln nasıldı canını sıkma Allah büyük iyiki de randevun varmış ve gitmişsin canım benim ya 🥺 bnm.kizim 35+6 da doğdu 2250 di şükür sıkıntı olmdi
1700 grm cnm kilosu serumla yatıyorum takip ediyorlar sabah ameliyat ola bilir zaten 1 hftya klmz gelir kanla girmiş dedi 😔

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
1700 grm cnm kilosu serumla yatıyorum takip ediyorlar sabah ameliyat ola bilir zaten 1 hftya klmz gelir kanla girmiş dedi 😔
Oy kıyamam moralini yüksek tut canım canını sıkma Allah büyük 1 kg doğup büyüyen çok çocuk var canım benim sabah kadar sizin için dua edeceğim canim

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Allah razı olsun cnm moralim bozuk korkuyorum miniğim birseg olur diye
Oy annesi bugünlerde geçecek inşallah bende çok ağladım kahroldum benimki de erken doğdu hasthnede korkuttu ama nebileyim şükür sağ salim.dogdu inşallah tek sağ salim doğsun da canım gerisi hallolur inşallah

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar