Bende o zmn dedim hadi bide buna görüneyim bu sefer farklı bir doktor olsun vallaha gittiğime bin pişman oldum. Çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun benim ağrım belimde ya şu şekil bazen ağrının ciğerlerime vurduğunu hissediyorum nefes almakta zorlanıyorum yarım saatten fazla uzanamam ayakta duramam oturamam böyle beş dakika soluma uzansam hemen sağıma dönmem lazım iki dakika o tarafa uzansam hemen bel üstü uzanmam gerekiyor , otursam hemen kalkıp yürüyüp sonra tekrar otururum, bu seferde ayakta kalsam hemen oturup belimi muhakkak desteklemem lazım
o derece bir ağrı yani böyle yanmami desem sancı gibimi desem bilmiyorum gerçekten ağrının tarifini yapamiyom o derece ağrıyor.. gerçekten böyle uzanıp sabaha kadar uyumayı yatağımı uzanıp uyumayı özledim resmen. Böyle gece bir ikide anca uykuya dalıyorum oda sağolsun eşim masaj yaptıktan sonra ben uykuya dalıyorum ama hemen bir saat sonra tam üçte yine ağrıdan yataktan fırlıyorum saati de inan hiç değişmez. Şuan uyku sersemi gibi dolaşıyorum evde eşim ben beş dakika uyuyayım diye üstü açık uyusam üstümü örtmez mutfakta sandalyede olsam dokunmaz bana yani nerde uyusam orda kalırım bulaşmaz bana çünkü bulaşsa kavga çıkar
o derece ağrıyor bide benim karnım büyümüyor 37 haftalık oldum onunda sağolsun baya bir etkisi var tabiki ama az kaldı çok şükür artık dayanıyom yapacak birşey yok.