Aynen öyle kız doğru diyorsun bnde başka çocuklara karşı öyleydim incinir bur şey olur diye bunda da öyle ama annelik işte dikkat ederek yapıyoruz canım benim bnde ilk oğlumda bezini üzerini değiştirmeye çok korkuyordum alıştım ama ilk bebek çok bir şey bilmiyorsun korku çok fazlaBebekler çok dayanıklı oluyor ya ben doğumdan önce kucağıma alamam tutamam diye düşünüyordum yeneginin doğumunda kardeşimin yanında kaldım doğumdan sonra da sürekli git gel yaptım ama yeğenimi 1 defa kucağıma almamıştım korkuyordum ama Allah annelik iç güdüsü veriyor kendi bebeginde herşeyi yapıyorsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ooo iyi doğmuş yine kuzum benimki seninkini yarısı kadardı düşün 1 kilo doğdu tabi digumdan sonra ödemini atınca 1 kilonun altına düştü
Küvözden çıkıp taburcu olduğumuzda bile 2 kilo değildi 1.900gramdı
Şuan ne kadarlik kızın ve kilosu boyu tipi nasl cnm bnmkime minyon olur diyor kimisi kimisi uzar büyür diyor ooo kiyamamm bayağı küçükmüş kaç aylık doğdu canım kıyamam yaa Allah sağlıklı güzel ömürler versin inşallah canım benimBebekler çok dayanıklı oluyor ya ben doğumdan önce kucağıma alamam tutamam diye düşünüyordum yeneginin doğumunda kardeşimin yanında kaldım doğumdan sonra da sürekli git gel yaptım ama yeğenimi 1 defa kucağıma almamıştım korkuyordum ama Allah annelik iç güdüsü veriyor kendi bebeginde herşeyi yapıyorsun
Ooo iyi doğmuş yine kuzum benimki seninkini yarısı kadardı düşün 1 kilo doğdu tabi digumdan sonra ödemini atınca 1 kilonun altına düştü
Küvözden çıkıp taburcu olduğumuzda bile 2 kilo değildi 1.900gramdı
VAlla aynıymış desene cnm şimdi ne güzel iyi bak masallah ilk ay kaç kilo ya da gram aldı hatrlyr musun cnm ?Oy kurban olurum ona minik bizim leğende 2 500 doğdu eve falan gelmemiş 2.400 oldu zaten
VAlla aynıymış desene cnm şimdi ne güzel iyi bak masallah ilk ay kaç kilo ya da gram aldı hatrlyr musun cnm ?Oy kurban olurum ona minik bizim leğende 2 500 doğdu eve falan gelmemiş 2.400 oldu zaten
Anladım ben zatenLegen nedir yaaa türkçenme hayran kaldim Laren o laren