Sorum var Akşam yemeği ne yapicaksiniz

• Konbuyu başlatan Kızannesi
  • Toplam 51 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızannesi tarafından oluşturulan Akşam yemeği ne yapicaksiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,054 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Akşam yemeği ne yapicaksiniz
Konbuyu başlatan Kızannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Purple

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Çökelek bulursam yapicam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kurtarıcı yemeğim makarna🤭🤭🤣
Tmm kuzum dene mutlaka 😉 benimde kurtarıcı yemeğim makarna desem 😂 üstelik eşim seviyor 😂😂
Bayat ekmeklerlemi yapılıyordu o nerelisin sen kuzum
Yok kuzum kesilmiş ayran dan oluşmuş peynir parçaların dan yapılıyor, ekmek girmiyor yani içine, 😉 Van'lıyım ben kuzum 💝🤗

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Tmm kuzum dene mutlaka 😉 benimde kurtarıcı yemeğim makarna desem 😂 üstelik eşim seviyor 😂😂

Yok kuzum kesilmiş ayran dan oluşmuş peynir parçaların dan yapılıyor, ekmek girmiyor yani içine, 😉 Van'lıyım ben kuzum 💝🤗
Hım biz bayat ekmeklerden yapıyoruz soğanlı falan oluyo yoğurtlu demekki adı aynı ama yapılışı farklı bende bizimde köken Artvin ama doğuma büyüme bursaliyim🤗🤗

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Hım biz bayat ekmeklerden yapıyoruz soğanlı falan oluyo yoğurtlu demekki adı aynı ama yapılışı farklı bende bizimde köken Artvin ama doğuma büyüme bursaliyim🤗🤗
Yoo canım o senin dediğin yemek bizim burda ona sengeser deniyor, benim dediğim keledoşta çok farklı böyle hafif sulu oluyor içine de , den (buğday) , nohut fasülye (tercihe göre), patates , çökelek, sipitank , yeşil mercimek, kemikli et , falan giriyor canım 😉🤗
Bu arada çok memnun oldum kuzum ❤️😘

Aynn benim de dediğim ayran o zaten, biz yoğurdu kaynatıyoruz, yoğurt kaynadıkça kesiliyor zaten işte çökelek oluşuyor, sonra kaynayan yoğurdu süzüyor sun suyunu döküyorsun böylece peynir altı suyu ve çökelek ayrılmış oluyor 😉👍

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Yoo canım o senin dediğin yemek bizim burda ona sengeser deniyor, benim dediğim keledoşta çok farklı böyle hafif sulu oluyor içine de , den (buğday) , nohut fasülye (tercihe göre), patates , çökelek, sipitank , yeşil mercimek, kemikli et , falan giriyor canım 😉🤗
Bu arada çok memnun oldum kuzum ❤️😘

Aynn benim de dediğim ayran o zaten, biz yoğurdu kaynatıyoruz, yoğurt kaynadıkça kesiliyor zaten işte çökelek oluşuyor, sonra kaynayan yoğurdu süzüyor sun suyunu döküyorsun böylece peynir altı suyu ve çökelek ayrılmış oluyor 😉👍
Bende memnun oldum canım sağolasın

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar