Vanin meşhur yemeği 😉 çökelek le yapılıyor Ayyyyy şimdi bunu niye söyledin sen 😂😂
N Nur36 Kayıtlı Üye Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 313 11 Mayıs 2022 #41 Mariya 🌼' Alıntı: Vanin meşhur yemeği çökelek le yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Ayyyyy şimdi bunu niye söyledin sen
Mariya 🌼' Alıntı: Vanin meşhur yemeği çökelek le yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Ayyyyy şimdi bunu niye söyledin sen
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,713 Konum Van 11 Mayıs 2022 #42 Nur36' Alıntı: Ayyyyy şimdi bunu niye söyledin sen Genişletmek için tıkla ... Sordu bende söyledim oda sormasaydi özür dilerim kuzum, hakkını helal et
Nur36' Alıntı: Ayyyyy şimdi bunu niye söyledin sen Genişletmek için tıkla ... Sordu bende söyledim oda sormasaydi özür dilerim kuzum, hakkını helal et
N Nur36 Kayıtlı Üye Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 313 12 Mayıs 2022 #43 Mariya 🌼' Alıntı: Sordu bende söyledim oda sormasaydi özür dilerim kuzum, hakkını helal et Genişletmek için tıkla ... Bnde vanliyim o tadı bilirim Hamile değilim kız Allah'tan Doğurdum
Mariya 🌼' Alıntı: Sordu bende söyledim oda sormasaydi özür dilerim kuzum, hakkını helal et Genişletmek için tıkla ... Bnde vanliyim o tadı bilirim Hamile değilim kız Allah'tan Doğurdum
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,713 Konum Van 12 Mayıs 2022 #44 Nur36' Alıntı: Bnde vanliyim o tadı bilirim Hamile değilim kız Allah'tan Doğurdum Genişletmek için tıkla ... Öylemi, hemşeri çıktık desene bende tadını nereden biliyor acaba dedin tadı müthiş ya Allah'tan doğurmuşsun kuzum
Nur36' Alıntı: Bnde vanliyim o tadı bilirim Hamile değilim kız Allah'tan Doğurdum Genişletmek için tıkla ... Öylemi, hemşeri çıktık desene bende tadını nereden biliyor acaba dedin tadı müthiş ya Allah'tan doğurmuşsun kuzum
Sümeyraaa🤍 Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,822 Konum Diyarbakır✌️ 12 Mayıs 2022 #45 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Sağol kuzum amin amin Genişletmek için tıkla ... canım sen ne yaptın hala hastanedemisin
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Sağol kuzum amin amin Genişletmek için tıkla ... canım sen ne yaptın hala hastanedemisin
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 12 Mayıs 2022 #46 ❣️Gökperi'm❣️' Alıntı: canım sen ne yaptın hala hastanedemisin Genişletmek için tıkla ... Salı günü taburcu olduk kuzum. Bugünde biraz sarılık çıktı ışık tedavisi alıyoruz onun dışında şükür iyiyiz
❣️Gökperi'm❣️' Alıntı: canım sen ne yaptın hala hastanedemisin Genişletmek için tıkla ... Salı günü taburcu olduk kuzum. Bugünde biraz sarılık çıktı ışık tedavisi alıyoruz onun dışında şükür iyiyiz
Sümeyraaa🤍 Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,822 Konum Diyarbakır✌️ 13 Mayıs 2022 #47 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Salı günü taburcu olduk kuzum. Bugünde biraz sarılık çıktı ışık tedavisi alıyoruz onun dışında şükür iyiyiz Genişletmek için tıkla ... yaa çok geçmiş olsun canım bol bol emzir geçer inşallah
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Salı günü taburcu olduk kuzum. Bugünde biraz sarılık çıktı ışık tedavisi alıyoruz onun dışında şükür iyiyiz Genişletmek için tıkla ... yaa çok geçmiş olsun canım bol bol emzir geçer inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 13 Mayıs 2022 #48 Sümeyraaa🤍' Alıntı: yaa çok geçmiş olsun canım bol bol emzir geçer inşallah Genişletmek için tıkla ... Bol bol emiyor zaten ki anlamadım emmesi çok iyi
Sümeyraaa🤍' Alıntı: yaa çok geçmiş olsun canım bol bol emzir geçer inşallah Genişletmek için tıkla ... Bol bol emiyor zaten ki anlamadım emmesi çok iyi
Sümeyraaa🤍 Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,822 Konum Diyarbakır✌️ 13 Mayıs 2022 #49 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bol bol emiyor zaten ki anlamadım emmesi çok iyi Genişletmek için tıkla ... aaaa neden acaba öyle oldu peki ya
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Bol bol emiyor zaten ki anlamadım emmesi çok iyi Genişletmek için tıkla ... aaaa neden acaba öyle oldu peki ya
S SemaKayra Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 112 13 Mayıs 2022 #50 Bugün ekmek yaptık yorgunum lahmacun söyledim