Esinle detayli sekilde konus. Bu kizin sana yakin oldugu gibi bir calisma arkadasim bana yakin olsaydi ne dusunurdun, empati yap de. Eger normal karsiliyorsan eyvallah ama benim icin normal bir durum degil, buna gore davranirsan sevinirim yoksa huzursuz bir yuvada yasamak ikimize de eziyet olur de. Ama normal karsilamiyorsan neden boyle davraniyorsun diye sor. Belki mantikli bir aciklamasi vardir. Ki bir de hamilelikte hormonlar iki kati hissettiriyor hangi duyguyu yasiyorsan. Bu durumu da kendisine anlat. En azindan bebegimiz icin biraz daha dikkatli ol de. Ve icini ferah tut, keser döner sap döner gün gelir hesap döner.Olayı nasıl anlatsam bilemiyorum bugün eşimin iş yerine gittim orda çalışan bir kız ona baya yakın duruyordu kız beni görünce çekildi ordan rengi falan değişti bende çok sinirlendim eşim gayet normal davrandı bişey belli etmedim bende normalde eşim işini bitirip diğer işleri yapar neden oyalanıyordu orda kafam çok karışık hamileyim stres yapmak istemiyorum ama.istemsizce yapıyorum başıma ağrı girdi stresten nasıl davranmam gerek bir akıl verin