Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dik durmayi, guclu durmayi okumak diye adlandirdigi icin bircok kadin erkeklere karsi kendini ezdiriyor. Ben kadinlarin dik durmasi taraftariyim. Empati kurarak, saygi duyarak bir evlilik huzurla yurutulur.
Aslan burcuyum bacım, sen hangi burcsun?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kocani en iyi sen tanirsin, davranislarinda ve sozlerinde tutarsizlik varsa yalan söylüyordur. Kisa ve hizli cevap vermek de yalan soyleyen kisilerin belirtisiymis diye bir yerde okumustum. Ama yalan soylemesine takilma, sadece bu durumun farkinda oldugunu hissettir. Rahatsizligini belirt. Bu durumu her farkettiginde bebeginle konusur gibi laf carpabilirsin, araniza biraz mesafe koyabilirsin, guleryuzunu azaltabilirsin. Yaptiginin evliliginde huzursuzluga yol actigini farkederse daha fazla dikkat eder diye dusunuyorum.
En azindan ömrün boyunca kocam beni aldatiyor mu suphesiyle yasamazsin
Önerin için teşekkür ederim ben kendi değerimin zaten farkındayım ama onun da farkında olması gerekiyor konuşmak ancak öyle fark yaratır bişeyler için duvara konuşmakla aynı şeyse zaten dik durmak fayda sağlamaz
Bidaha iş yerine gittiğinide kıza dik dik bak yerini bilsin o zmn kocanla konuşmak zor ise kıza tavır al takipte kal anlıyorum seni bazı erkekler hiçbirşeyden anlamaz
Bidaha iş yerine gittiğinide kıza dik dik bak yerini bilsin o zmn kocanla konuşmak zor ise kıza tavır al takipte kal anlıyorum seni bazı erkekler hiçbirşeyden anlamaz
Dik durmayi, guclu durmayi okumak diye adlandirdigi icin bircok kadin erkeklere karsi kendini ezdiriyor. Ben kadinlarin dik durmasi taraftariyim. Empati kurarak, saygi duyarak bir evlilik huzurla yurutulur.
Aslan burcuyum bacım, sen hangi burcsun?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kocani en iyi sen tanirsin, davranislarinda ve sozlerinde tutarsizlik varsa yalan söylüyordur. Kisa ve hizli cevap vermek de yalan soyleyen kisilerin belirtisiymis diye bir yerde okumustum. Ama yalan soylemesine takilma, sadece bu durumun farkinda oldugunu hissettir. Rahatsizligini belirt. Bu durumu her farkettiginde bebeginle konusur gibi laf carpabilirsin, araniza biraz mesafe koyabilirsin, guleryuzunu azaltabilirsin. Yaptiginin evliliginde huzursuzluga yol actigini farkederse daha fazla dikkat eder diye dusunuyorum.
En azindan ömrün boyunca kocam beni aldatiyor mu suphesiyle yasamazsin
Olayı nasıl anlatsam bilemiyorum bugün eşimin iş yerine gittim orda çalışan bir kız ona baya yakın duruyordu kız beni görünce çekildi ordan rengi falan değişti bende çok sinirlendim eşim gayet normal davrandı bişey belli etmedim bende normalde eşim işini bitirip diğer işleri yapar neden oyalanıyordu orda kafam çok karışık hamileyim stres yapmak istemiyorum ama.istemsizce yapıyorum başıma ağrı girdi stresten nasıl davranmam gerek bir akıl verin
Stres yapma bebeğini düşün o da seninle aynı hisleri yaşıyor. Sakince Eşine söyle rahatsız olduğunu. Tepkisine bak. Suçlu gibi sesini yükseltip hemen açıklama mı yapıyor. Yoksa sakin mı davranıyor. O zaman anlarsın ne olduğunu
Stres yapma bebeğini düşün o da seninle aynı hisleri yaşıyor. Sakince Eşine söyle rahatsız olduğunu. Tepkisine bak. Suçlu gibi sesini yükseltip hemen açıklama mı yapıyor. Yoksa sakin mı davranıyor. O zaman anlarsın ne olduğunu