Bende oğlak burcuyum kaynanalar kışın bizde kalıyor haliyle gördüler eve gelince kayinpede de sıkıntı yok ama kaynana çok fena yaSöyleme kimseye hiç bir şeyini anlatma al koy dolaba söylersen onlarda öyle konuşur bak ben oğlak Burcu yum her işim planlı bı liste yaparım kendi başıma neye ihtiyacım varsa alırım koyarım herşeyde tatile gitsem aynı uçak bileti otel ama ablam farklı anlatır sonrada sana yaptıkları gibi inada derler ne gerek var elestirirler sonra kızar küser trip atar anlatma kimseye formül bu canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İlk değil ikinci ama herşey eksik sıfırdan dolabını arabasını birde anne yani beşik aldık Bi kaç parça da yeni doğan takım işte yani sanki kendi ceplerinden çıkıyor muş gibi bide karismalari yok mu işteIlk bebeginsen tabiki erken degil anca beşiği kiyafet banyo o bu derken cook eksik ve cookta pahali yavas yavaş alirsan en azindan kendinizi zor durmudada birakmassiniz ama yok ilk degilse biraz erken mesela benim 2 oglum var ins 3.oglan kizistemistik oglan olacak ins kiz olsaydi en azidan bir battaniye o bi derken alirdim ama herseyi var iki besik kanguru araba o bu sadece kendime bikac geclik falan bise zibin alınacak herseyi fazla fazla var onun icin ilk olmasıyla cinsiyet falan fark ediyor canim