Alparslan ek gıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Alparslan ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,370 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Alparslan ek gıda
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Asel ❤️💙Alparslan

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Öyle diyorsanız dogrudur kuzum o zaman asele başladığım gbi 3 gün kuralına uysam mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

3 gün kuralına uymuyim mi cnm
Tabii ki uyu canım sen sonuçta acemi bir anne değilsin onun için hatırlatmak istemedim 🤭🤭🤭

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Tabii ki uyu canım sen sonuçta acemi bir anne değilsin onun için hatırlatmak istemedim 🤭🤭🤭
Yok acemi değilim ama bu prematüre doğdu ya korkuyorum çekiniyorum birsey olucak diye kız görsen var ya 😀 dersin ki ilk bebeği sanki biri kucağına alınca direk tepki veriyorum sakın ha otutturmayin ptamur doğdu o normal sanmayın diye kız izin vermiyorum birsy olucak diye asel 4 aylikti oturmya başlattım ek gıda su mama veriyordum bunda şu içermeye korkuyorum🙈 yani şuan acemi ilk bebeği olan bir anne gibiyim o yüzden başınıza biraz bela ola bilirm 😀 öyle mi yapım böyle mi diye

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Yok acemi değilim ama bu prematüre doğdu ya korkuyorum çekiniyorum birsey olucak diye kız görsen var ya 😀 dersin ki ilk bebeği sanki biri kucağına alınca direk tepki veriyorum sakın ha otutturmayin ptamur doğdu o normal sanmayın diye kız izin vermiyorum birsy olucak diye asel 4 aylikti oturmya başlattım ek gıda su mama veriyordum bunda şu içermeye korkuyorum🙈 yani şuan acemi ilk bebeği olan bir anne gibiyim o yüzden başınıza biraz bela ola bilirm 😀 öyle mi yapım böyle mi diye
Anladım canım sende haklısın valla 🤭
Ama sen yine 3 gün kuralıni uygula tabi ki bakalım sevecek mi ek gıdayi minik 🤭

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben 6 aylikken başladım doktoruna danis hemen başlama bizlerin çocukları premature olarak doğdu doktorumuz bana her zaman sakin başka bebekle karşılaştırma dedi

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...