Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kan testım beta hcg 13.95 cıktı bugun bu sabbah idrar testı yaptım önceden silik cızgı cıkardı şimdi yaptıgımda o bıle yok ne sacma neye ınancagımı nabcagımı sasırdım
Kan testım beta hcg 13.95 cıktı bugun bu sabbah idrar testı yaptım önceden silik cızgı cıkardı şimdi yaptıgımda o bıle yok ne sacma neye ınancagımı nabcagımı sasırdım
Adet sancısı gıbı sag bacagımda agrı karnımda da sancı oluyo bugun ama eşimlede affedersiniz ilşkiye giriyoruz yanı nabcagımı bılmıyorum emın olamıyorum
Bana da dememişlerdi kağıdı elime vermişlerdi tam çıkıyordum baktım bir sürü rakam bişey anlamadım, sonra döndüm dedim bu ne demek tebrik ederiz gebelik var dediler