Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimseyi takma ya valla milletin ağzı var konuşuyor geçende anneannem bana karnın çok küçük bebek kesin zayıftır dedi annemden azarı işitti hayır ne saçma bir hafta sonra doktora gitti kilosu hayette iyi miniğimin . Kaura da karnım ayıcık gibiydi resmen 20 kilo almıştım Kayra 3 kilo doğdu . Boşver takma sen kimseyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bunda daha 8 kilo anca aldım düşün her gebelik bir değil ama gören herkes diyor karnın küçük diye küçük ve aşırı aşağıda bende farkındayım Kayra da tam tersi aşırı büyük ve yukarıdaydı
Takma be karnın içi geniştir büyük ihtimalle oğlum benim karnımı öyle bir genişletmiş ki kilo dahi almıyorum düşün . Oğlumda 20 kilo aldım bunda daha 8 yarısı bile değil yani . Sen sana öyle diyenlere he de geç . Çok takma zaten ilk gebelikte 35 den sonra sen gör o göbeği nasıl belli edecek kendini
Sen doktorun söylediği kiloya pek inanma canım o sadece tahmin doktor bana iki kilo 500gram dedi bı hafta sonra doğum oldu dört kilo elli gram bı haftada o kadar kilo alması mümkün değil ki