Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onun sevgisinden emin olmadigin için öyle hissediyor olabilirsin bende bazen senin gibi dusunuyorum sonra böyle dusunmemin doğru olmadığına karar veriyorum devam edersem aramıza soğukluk girecek bi daha ısınamam diye korkuyorum sende düşünme bence iyi davranmaya çalış böyle düşündüğünüde belli etme
Arkadaşlar severek evlendinizmi? Şimdi seviyormusunuz?
Önceleri sevip sonradan sevginizi yitirdiyiniz zamanlar oldumu. Sizmi seviyorsunuz ya onlarmı sizden çok seviyor
Severek hatta kacarak evlendik ama evlemdime şahsen bazen pisman ediyo bazen goklerde hissettiriyo biraz ekşınlı iliskimiz var o beni daha cok seviyo ve asiri kıskanıyor
Arkadaşlar severek evlendinizmi? Şimdi seviyormusunuz?
Önceleri sevip sonradan sevginizi yitirdiyiniz zamanlar oldumu. Sizmi seviyorsunuz ya onlarmı sizden çok seviyor
Bizde severek evlendik hatta kaçarakama hiç birşey hayal etim gibi olmadı çok şükür eskisi kadar olmasada seviyorum bizim de aramızı bozan gorumcelerim ve kaynanam
Severek hatta kacarak evlendik ama evlemdime şahsen bazen pisman ediyo bazen goklerde hissettiriyo biraz ekşınlı iliskimiz var o beni daha cok seviyo ve asiri kıskanıyor
Bizde severek evlendik hatta kaçarakama hiç birşey hayal etim gibi olmadı çok şükür eskisi kadar olmasada seviyorum bizim de aramızı bozan gorumcelerim ve kaynanam