Gunde iki cay kasigi verebilirsiniz ben on gunlugunden beri veriyorum suan 3'5 aylik . Cok gazli sanciliydi bebegim relaxtac damla aldim bitkisel eczaneden gunde 3 kere emzirme oncesi iki damla verdim emzirdim bir dee 24 saatte bir mustak cevizi aldim aktardan onu verdim sutumle karistirip gaz krizi hangi saat arasi geliyorsa 1 saat once vermen lazim bizim sabaha karsi 5 de baslayip 11 kadar suruyodu ben saat 3-4 gibii veriyordum . 15 gun bu sekilde devam ettik rahatlama oldu muskat cevizini 2-3 gunde bir vermeye basladim daha sonra ( az miktar kasiga kaziyip sutunuzu akitip karistrip verceksiniz fazlasi halisilasyon yapiyor ) cevizi biraktim damlayi gunde 2 gune indirdim 40 cikmadan gazi bitti suan 3'5 ayligiz dedigim gbi hergun gece uykusundan once rezene iciyorum bebegimede 2-3 cay kasigi veriyorum Ayriyeten dogdu dogali aci elma yagi suruyorum ayaklarinin altina ozellikle topuklarina 2 damla bir ayagina iki damla digerine olcak sekilde oda cok rahatlatiyor gaz konusunda agri kesici ozelligi var . İnsallah sizinde isinize yarar yazdiklarimKizlar bebeğim 32 günlük bebeğe rezene çayı veren var mı gaz için bı çay kaşığı versem bişi olur mu