Bebeklere emzik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Bebeklere emzik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,191 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeklere emzik
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebegim 50 gunluk olacak emzik hıc vermedim agladımı kolayına susmuyor herkes emzik versene cocuga niye vermiyorsun diyor doktor vermemi onermedı emzıge alısırsa memeyi bırakır dedi sizler verdiniz mi emzik agladımı gercekten susutuyor mu merak ettim
Canım daha hastanede verdim emzik ve beni gayet güzel emiyor ama inşallah artık alıştırabilirsin çünkü emzik olmazsa halimiz harap.benimki meme emerken uyumuyor emzikle uyuyor.

Rabişs04

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebegim 50 gunluk olacak emzik hıc vermedim agladımı kolayına susmuyor herkes emzik versene cocuga niye vermiyorsun diyor doktor vermemi onermedı emzıge alısırsa memeyi bırakır dedi sizler verdiniz mi emzik agladımı gercekten susutuyor mu merak ettim
Bence verme ilkten alıştırmamışsın şimdide verme

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızımda zorladım hıc emmedı hep kusacak gibi oldu bundada almadım emmez diye sımdıde zorlanıyorum agladımı gozu bırsey gormuyor ememıyor da agıdından sakınlesır mı acaba emzikle kararsız kaldım

Rabişs04

Kayıtlı Üye
rank
Kızımda zorladım hıc emmedı hep kusacak gibi oldu bundada almadım emmez diye sımdıde zorlanıyorum agladımı gozu bırsey gormuyor ememıyor da agıdından sakınlesır mı acaba emzikle kararsız kaldım
Sen bilirsin yine de canm ama tavsiye etmiyorum ben oğlumda tutmadı vermedim hayirlsiyla bu bebegimede düşünmüyorum

Rabişs04

Kayıtlı Üye
rank
Biraz daha arastırıyım bakalım dısarda kolay olur agladımı susturursun diyorlar ama evden cıkamıyoruz zaten
Kız daha elli günlük bebek zaten gazi vardır sancısı vardır onun yerine düzenli olarak masaj yap karnını zeytinyagla düzenli bir şekilde emzir her emzirmede gazını çıkarmayı ihmal etme olur mu

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Yapıyorum canım gazını da cıkarıyorum masajlar gaz damlası gaz surubu da huyundan mı bilemedim uykuyla aclık bi araya geldimi tovbe susmuyor 😄

Rabişs04

Kayıtlı Üye
rank
Yapıyorum canım gazını da cıkarıyorum masajlar gaz damlası gaz surubu da huyundan mı bilemedim uykuyla aclık bi araya geldimi tovbe susmuyor 😄
Gaz şurubu verme bence şimdiden sen yemene içmeme felan dikkat et gazlı iceceklerden gaz yapacak yemeklerden acıdan felan açlık benimde oğlum açlığa gelemiyordu üç aylık olana kadar hep ağladı sonradan uslu bisi oldu şimdi beş yaşında yine çok yaramaz Rabbim kolay bir şekilde büyütmeyi nasip etsin sana da geçecek bir kaç ay daha sabır inşallah 😍

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben doğdukları gibi hastanede sokuyordum emziği ağızlarına ama ikiside emmedi hiç. Her bebek kolay kolay alışmıyor emziğe

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ben daha hastanedeyken verdim hatta hemşire verme önce seni birkaç gün emsin sonra alıştırırsın dedi ama dinlemedim ben alıştırdım herhangi Bi sorunda yaşamadım ve en büyük kurtarıcım susturucum emzik eşimden daha çok işe yarıyor 🤦‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.