Bebeklere emzik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Bebeklere emzik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,189 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeklere emzik
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Aglayınca susturmak İcin veriyorum sadece ama alıstı beni emmek istemıyor sut geliyor diye aglıyor bu seferde uykudan uyandı mı emzırdım emzırdım yoksa emmıyor 😏 dogunca hemen verme bence agızları kucuk oldugu icin kusacak gibi oluyorlar biraz buyunce ver hemen tutar o zaman rahatlıkla
Imm seni emmek istemiyorsa kötü olmuş canım gerçi acıkınca mecbur emecek. Kız öncekilerde 6 aylık olana kadar denedim her markayı her şekil emziği aldım hiçbirini emmedi ikiside kauçuk emzikler var küçük oluyor uçları onu deneyeceğim doğduğu zaman bunu bari alıştırabilirim inşallah

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Ben silikon aldım wee markasının denemek İcin tutmazsa pahalıya yazık olur diye hemen verdim tuttu oda ınsallah tutar senınkıde kurtarıcı oldu gercekten onceden vermedıgıme pısman oldum bide emerse tam olacak 😄😄

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ben silikon aldım wee markasının denemek İcin tutmazsa pahalıya yazık olur diye hemen verdim tuttu oda ınsallah tutar senınkıde kurtarıcı oldu gercekten onceden vermedıgıme pısman oldum bide emerse tam olacak 😄😄
İnşallah canım ya çok rahat oluyor öncekilerden çok çektim bunda bari rahat geçsin az ☺️ süt geliyor diye niye emmek istemiyor acaba normal de tam tersi olur emip bişey gelmiyor diye emzik tutmazlar seninki memeyi istemiyor 😂

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım ya çok rahat oluyor öncekilerden çok çektim bunda bari rahat geçsin az ☺️ süt geliyor diye niye emmek istemiyor acaba normal de tam tersi olur emip bişey gelmiyor diye emzik tutmazlar seninki memeyi istemiyor 😂
[/QUOTE
İnsallah rahat gecer canım 😄 benim cocuklarda huy galiba kızımda aynı boyleydı sut geldimi aglar bos cekerdı

Tüm sayfalar yüklendi.