Bebeklere emzik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Bebeklere emzik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,189 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeklere emzik
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Gaz şurubu verme bence şimdiden sen yemene içmeme felan dikkat et gazlı iceceklerden gaz yapacak yemeklerden acıdan felan açlık benimde oğlum açlığa gelemiyordu üç aylık olana kadar hep ağladı sonradan uslu bisi oldu şimdi beş yaşında yine çok yaramaz Rabbim kolay bir şekilde büyütmeyi nasip etsin sana da geçecek bir kaç ay daha sabır inşallah 😍
Amin insallah canım ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Herhalde alacam bende emzik dunden beri cok yoruyor beni ahh anlasam bi derdini 😒😒😒

Son düzenleme:

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Emzık aldım kızlar deli gibi emzık emiyor bagımlısı olacak agzından dustu mu aglıyor emerken de kuzu hıc sesi cıkıyor 🤣🤣
Yerim onu ya bağımlılığını sevsinler 😂Emsin işte canım rahat edersin sayesinde. Ben hem rahat oluyor diye hemde emzik emen bebekler çok hoşuma gidiyor diye doğduğu gibi ağzına soktum ikisinin de ama iki sıpa da hiç emmedi benim bunda yine deneyeceğim doğduğu gibi sokacağım ağzına belki bu alışır 😂

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Yerim onu ya bağımlılığını sevsinler 😂Emsin işte canım rahat edersin sayesinde. Ben hem rahat oluyor diye hemde emzik emen bebekler çok hoşuma gidiyor diye doğduğu gibi ağzına soktum ikisinin de ama iki sıpa da hiç emmedi benim bunda yine deneyeceğim doğduğu gibi sokacağım ağzına belki bu alışır 😂
Aglayınca susturmak İcin veriyorum sadece ama alıstı beni emmek istemıyor sut geliyor diye aglıyor bu seferde uykudan uyandı mı emzırdım emzırdım yoksa emmıyor 😏 dogunca hemen verme bence agızları kucuk oldugu icin kusacak gibi oluyorlar biraz buyunce ver hemen tutar o zaman rahatlıkla

Tüm sayfalar yüklendi.