Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yahu ben kahvaltı diyince aklıma peynir zeytin geliyor bu adamm ortaya bişey koymazsan sofraya küsüyor reamennya patetes. Kızarması ya mememen yani illaki birşey olacak arkadaş kahvaltı dediğin peynir zeytin değilmidir. Bazen hiç halim olmuyor hazırlamaya ne olur yani iki zeytin yiyip kalksan. Ben haöşle değilim buda küçükbi not üşengecim
Yahu ben kahvaltı diyince aklıma peynir zeytin geliyor bu adamm ortaya bişey koymazsan sofraya küsüyor reamennya patetes. Kızarması ya mememen yani illaki birşey olacak arkadaş kahvaltı dediğin peynir zeytin değilmidir. Bazen hiç halim olmuyor hazırlamaya ne olur yani iki zeytin yiyip kalksan. Ben haöşle değilim buda küçükbi not üşengecim
Kahvaltıda peynir zeytin salatalık domates helva çikolata reçel bal terayag hazır şeyler olmazsa olmaz ama aranıyor ortaya kızartmalar kesin yaparım oğlum 5 yaşına girecek 3 yaşından itibaren patates kızartması düşkünlüğü var 2 güne bir yaparım mecburen kaç çocuğun var ikinci olursa bende yapamam bişey heralde