Ben bu herifi boğsam kaç yıl yerim?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan Ben bu herifi boğsam kaç yıl yerim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,305 kez görüntülenmiş, 99 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ben bu herifi boğsam kaç yıl yerim?
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Yahu ben kahvaltı diyince aklıma peynir zeytin geliyor bu adamm ortaya bişey koymazsan sofraya küsüyor reamennya patetes. Kızarması ya mememen yani illaki birşey olacak arkadaş kahvaltı dediğin peynir zeytin değilmidir. Bazen hiç halim olmuyor hazırlamaya ne olur yani iki zeytin yiyip kalksan. Ben haöşle değilim buda küçükbi not 😂 üşengecim
Valla eşini o kadar iyi anlıyorum ki ben 😂 üşenmem de bacım Allah ne verdiyse patates menemen biber kızartması sigara böreği zeytin salatası evde ne varsa hepsi ortaya dökülse hiç yok demem eşim de sen gibi istemez öyle şeyler peynir zeytin yeter der ama ben pis boğazım 😂😂😂🙈🙈🙈

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Valla eşini o kadar iyi anlıyorum ki ben 😂 üşenmem de bacım Allah ne verdiyse patates menemen biber kızartması sigara böreği zeytin salatası evde ne varsa hepsi ortaya dökülse hiç yok demem eşim de sen gibi istemez öyle şeyler peynir zeytin yeter der ama ben pis boğazım 😂😂😂🙈🙈🙈
Vallahi ya al sosisli bişeyler yaptım sosis seviyor diye yıldım ya 😂

Tüm sayfalar yüklendi.