Benzer durumu bizde yaşadık ama eşimle inatlik bi durum olmadi benim babamın adı seyit eşimin babasnin adı Ali dedik SeyitAli koyalım eşimle okey dedik. Karar werirken yaş farkına bakmadık baksakta benim babam babasndan 12 yaş büyük biz uyuma baktık aliseyit dile yatkın qelmdiqi için SeyitAli koyacktik. Kaynanaya dedik kaynbaba demiş benim adımı neyimi koymasınlar ben istemiyorum öyle duyunca bi sinirlendim ilk qöz aqrısının ilk torunu. Kaynana babanz istemiyo dedi hiç üstelemedik eşimle Burkay ismini bulduk Burkay koyduk. Cocuqum doqdu kulaqna ezan okundu adı konuldu bize diyolar ki niye senin babanın adı önde koyacksaydinz sade ali yada aliseyit koysaydınız bizde dedik dusunduqumuz şekilde koyacktik onuda kocan istemedi kapandi qitti mewzubenim esim ilk cocukta dediki beni babamin ismi mehmet olsun falan dedi, bende dedim senin baban varsa benimde babam var o zaman benimde babamin ismi koyulcak benim babamin ismide zeki ozaman Zeki Mehmet olsun dedim yok öyle olmaz dedi eşim bende benim babam daha buyuk oldugu icin önce benim babamin ismi yazilacak sonra senin babanin ismi yazilacak dedim eşim tamm o zaman ikimizinde babasinin ismi olmasin dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi