Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok.uzuldum.cnm.diktoar çaresi yok dedilermi hitigi kadar devam et aldırma belki Allah bir mucize yaşatır rabiim.bebegi.bagislasin size.cok.uzuldum suyu nasıl.yok. bolca su iç süt iç tatlı şeyler ye belki bı tık daha iyi olur güzel.dusun ki güzle.sum dualrim.snaa ve yavrucaga cnm
Merhaba güzel anneler 19 haftalık gebeyken birden suyum gitti kadın doğum hastanesine gittim bütün doktorlar gebeliği sonlandırmamı söylüyor su hiç bir şekilde kalmamış diyorlar 1 haftadır hastanede yatıyorum.Bebeğim yaşıyor ben bebeğime kıymak istemiyorum başına böyle bişey gelen ve doğumunu sağlıkla yapan bebeği sağlıklı doğan annelerimiz var mı lütfen varsa söyleyin
Çok.uzuldum.cnm.diktoar çaresi yok dedilermi hitigi kadar devam et aldırma belki Allah bir mucize yaşatır rabiim.bebegi.bagislasin size.cok.uzuldum suyu nasıl.yok. bolca su iç süt iç tatlı şeyler ye belki bı tık daha iyi olur güzel.dusun ki güzle.sum dualrim.snaa ve yavrucaga cnm