Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah o kadar da almayalım ya benim şükür bünyem kilo almaya müsait değil ne kadwr yesem de fayda etmiyordu şuan da bebeise yarıyor ben yine almıyorum
Maşallah o kadar da almayalım ya benim şükür bünyem kilo almaya müsait değil ne kadwr yesem de fayda etmiyordu şuan da bebeise yarıyor ben yine almıyorum
Doğrudur kuzum bide eşim işte olunca yemek konusunda daha rahat oluyorum çok açıkinca kalkıp hazırlıyorum bide eşim gelmeden 1 saat önce yemekleri hazırlayıp bırakıyorum gerisi yan gelip yatmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiç çıkmayan yerde nasıl çıkardı onu merak ettim doğrusu
Normalde hep agdaya gidiyorum ben kuşum ama ilk hamileligimde konyadaydik biyer bilmiyodum oyle olunca jilet yapmistim hep ama aksehire taşınınca agdaya geri dondum 35 gun tertemiz
Normalde hep agdaya gidiyorum ben kuşum ama ilk hamileligimde konyadaydik biyer bilmiyodum oyle olunca jilet yapmistim hep ama aksehire taşınınca agdaya geri dondum 35 gun tertemiz
Kuzum agda gec çıkartıyor makine hic denemedim ben uzun yillardir agdaya gittigim icin duzene girdi iyice belki ondandir bide hamilelikte daha gec çıkıyor tüyler adet görmediğimiz için