Büyüyen karınla özel bölge temizliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Büyüyen karınla özel bölge temizliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,571 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Büyüyen karınla özel bölge temizliği
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah o kadar da almayalım ya benim şükür bünyem kilo almaya müsait değil 🤲🏻 ne kadwr yesem de fayda etmiyordu şuan da bebeise yarıyor ben yine almıyorum 🤭
Alan alıyo banada tuhaf geliyo benimde soğumda gider fazla almazsam 🤭
Maşallah o kadar da almayalım ya benim şükür bünyem kilo almaya müsait değil 🤲🏻 ne kadwr yesem de fayda etmiyordu şuan da bebeise yarıyor ben yine almıyorum 🤭

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Doğrudur kuzum bide eşim işte olunca yemek konusunda daha rahat oluyorum çok açıkinca kalkıp hazırlıyorum bide eşim gelmeden 1 saat önce yemekleri hazırlayıp bırakıyorum gerisi yan gelip yatmak 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😂😂 Hiç çıkmayan yerde nasıl çıkardı onu merak ettim doğrusu 😂😂
Kuşum kenarlarina bulastirmis jileti oyle olunca oralarda da çıkmıştı ama toparladim şükür 🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Normalde hep agdaya gidiyorum ben kuşum ama ilk hamileligimde konyadaydik biyer bilmiyodum oyle olunca jilet yapmistim hep ama aksehire taşınınca agdaya geri dondum 35 gun tertemiz🤣
Doğrudur kuzum bende evde yapıyorum en rahatı ama artık eşim yapıyor 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.