Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C
Canım ben ilk ikisnde de bunda da tek başıma alıyorum ayna da kullanmıyorum elim ile kontrol ederek gezdiriyom jileti eşime de banyodan sonra kalmış mi diye bakitiyom yapacak başka birşeyim yok
İlk hamileliğimde hiç öyle Bi derdim yoktu ne güzel yengem yapardı bana abimin eşi annem gille beraber oturuyorlar dı her annemlere gittiğimde o yapardı bana ama şimdi ayrı eve çıktılar evine kadar gidemem uzak bide bnm canım çok tatlıdır nazımı Bi o çekiyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla en guzeli kuafore aldirmak mis gibi yapiyor tertemiz ayrica hamilelikte kuafore gitmiceksem sonrasinda zaten insanin kendisi hallediyor bi sekilde
Valla en guzeli kuafore aldirmak mis gibi yapiyor tertemiz ayrica hamilelikte kuafore gitmiceksem sonrasinda zaten insanin kendisi hallediyor bi sekilde
Kızlar karnım büyüdü özel bölge temizliğini nasıl yapcam bilmiyorum bu ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde yengem yapıyordu bana ama artık çekiniyorum ona yada başkasına yaptırmaya. Artık mecbur kendi başıma anyayla yapcam zor olsada. Siz nasıl yapıyorsunuz karnınız büyüdükten sonra. Eşine yaptıran da var bu arada şahsen Bn asla eşime yaptırmam
Maşallah o kadar da almayalım ya benim şükür bünyem kilo almaya müsait değil ne kadwr yesem de fayda etmiyordu şuan da bebeise yarıyor ben yine almıyorum