Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim daha erken büyümeye başladı ama şükür bu ay duruldu kilo olarakta yerimde saydım bir korkmuştum birden 3 4 kilo aldığımı öğrenince karın var sadece ama az değil
Sen kendi evindesin hiç yapmasan da olur kimse bişey demez benm kaynanam var o kızımdan daha küçük acıktı mı başlıyor duyurmaya carlamaya taki yemeği yapıp koyana kadar. Ama ben yalnız olsam kendi evimde yani yemek yapmak istemediğim zaman sobada tost yaparım yeriz eşimle zaten çok seviyor bayılır. Kaynanam Bi yere yatıya gittiğinde öyle yspıyoz zaten
Sen kendi evindesin hiç yapmasan da olur kimse bişey demez benm kaynanam var o kızımdan daha küçük acıktı mı başlıyor duyurmaya carlamaya taki yemeği yapıp koyana kadar. Ama ben yalnız olsam kendi evimde yani yemek yapmak istemediğim zaman sobada tost yaparım yeriz eşimle zaten çok seviyor bayılır. Kaynanam Bi yere yatıya gittiğinde öyle yspıyoz zaten
Doğrudur kuzum bide eşim işte olunca yemek konusunda daha rahat oluyorum çok açıkinca kalkıp hazırlıyorum bide eşim gelmeden 1 saat önce yemekleri hazırlayıp bırakıyorum gerisi yan gelip yatmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğrudur kuzum bide eşim işte olunca yemek konusunda daha rahat oluyorum çok açıkinca kalkıp hazırlıyorum bide eşim gelmeden 1 saat önce yemekleri hazırlayıp bırakıyorum gerisi yan gelip yatmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiç çıkmayan yerde nasıl çıkardı onu merak ettim doğrusu
Kızlar karnım büyüdü özel bölge temizliğini nasıl yapcam bilmiyorum bu ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde yengem yapıyordu bana ama artık çekiniyorum ona yada başkasına yaptırmaya. Artık mecbur kendi başıma anyayla yapcam zor olsada. Siz nasıl yapıyorsunuz karnınız büyüdükten sonra. Eşine yaptıran da var bu arada şahsen Bn asla eşime yaptırmam