Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk olunca sanırım böyle oluyor benim eşimde böyle ilk zamanlqr görsen benim canım bir şey cekmezdi o derdi canım bunu çekti şunu çekti diye şimdide sen doğuma gidince ben 9 doğururum seni beklerken diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende 22 hafta olcaz bakalım bu ay yapabilecek iyim uzun sürsün olsunda azcık sürmeme rağmen bazen biyer morarıyor olmuyor eşime hayatta güvenmem bende şahsen
Bende 22 hafta olcaz bakalım bu ay yapabilecek iyim uzun sürsün olsunda azcık sürmeme rağmen bazen biyer morarıyor olmuyor eşime hayatta güvenmem bende şahsen
Ancak, keratolitik bir madde olan hamam otu yağı ve tozu genel olarak hamileler için risk taşıyabilir. Uzmanlar, hamilelik esnasında bu tip kimyasal içerikli maddelerin kullanılmaması gerektiğini ifade ederler.
En iyisi bildiğimiz şeyleri kullanmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim daha erken büyümeye başladı ama şükür bu ay duruldu kilo olarakta yerimde saydım bir korkmuştum birden 3 4 kilo aldığımı öğrenince karın var sadece ama az değil