Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ay benim hiç aklıma gelmemişti bunlar gebelik ilerledikçe aklıma geliyor ama iş işten geçti bide benimki hastalık hastası benim biyerim ağrısa onunda ağrıyor ben kussam oda midem diye koşuyor ben kilo aldım adam 3 ayda benden çok göbeklendi. Bazen dalga geçiyorum benden önce sen doğuracan diye
Ay adam geliyor göbeğini benimle yarıştırıyor bak benimki daha büyük diye. Acaba kendimidemi kontrol ettirsem belki bendede vardır diye gülüyor. Resmen kafayı yedi adam gebeliği benden çok yaşıyor oda benimle birlikte doğuracak diye çok korkuyorum bazen
Ay adam geliyor göbeğini benimle yarıştırıyor bak benimki daha büyük diye. Acaba kendimidemi kontrol ettirsem belki bendede vardır diye gülüyor. Resmen kafayı yedi adam gebeliği benden çok yaşıyor oda benimle birlikte doğuracak diye çok korkuyorum bazen
Valla hamile kalsa kalacak gerçi hamile olmasa bile benden çok belirti yaşıyor adam. Kendi hamileliğimi yaşayamadım Ben doğuma gidince hastanede değil evden çıkmadan bayılır o
Valla hamile kalsa kalacak gerçi hamile olmasa bile benden çok belirti yaşıyor adam. Kendi hamileliğimi yaşayamadım Ben doğuma gidince hastanede değil evden çıkmadan bayılır o
İlk olunca sanırım böyle oluyor benim eşimde böyle ilk zamanlqr görsen benim canım bir şey cekmezdi o derdi canım bunu çekti şunu çekti diye şimdide sen doğuma gidince ben 9 doğururum seni beklerken diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi