Büyüyen karınla özel bölge temizliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Büyüyen karınla özel bölge temizliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,549 kez görüntülenmiş, 132 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Büyüyen karınla özel bölge temizliği
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar karnım büyüdü özel bölge temizliğini nasıl yapcam bilmiyorum bu ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde yengem yapıyordu bana ama artık çekiniyorum ona yada başkasına yaptırmaya. Artık mecbur kendi başıma anyayla yapcam zor olsada. Siz nasıl yapıyorsunuz karnınız büyüdükten sonra. Eşine yaptıran da var bu arada şahsen Bn asla eşime yaptırmam 🤣🤣
Agdaya gidiyorum canım hatta cumartesi gun son kez gidecem 8 ay 10 gunluk olduk nasil yatip kalkacaksam masaya🤣🤣🤦‍♀️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aynen kuzum öğretince bide ilgilisini çeken bir yer olunca 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahaha güzel benzetme ama öyle yapacağını sanmam 😂
Yok yok aman kalsın kesip biçsemde gelen benden gelsin adam hergün traş olurken kendini bile doğruyor kimbilir beni ne yapar😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ben çok çektirdim adama ben öyle bişey istesem eline kılıcı alır intikaaaaamm diyerek gelir yanıma aman hayali bile kötü 😂😂
Hahahah o zaman senin suçun canım insan düşünür bunları der gebeliği var şunu bunu var diye 😂😂 ben gebe olduğumu öğrendiğim gün eşimin aklına girmeye başlamıştım 😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hahahah o zaman senin suçun canım insan düşünür bunları der gebeliği var şunu bunu var diye 😂😂 ben gebe olduğumu öğrendiğim gün eşimin aklına girmeye başlamıştım 😅
Ay benim hiç aklıma gelmemişti bunlar gebelik ilerledikçe aklıma geliyor ama iş işten geçti bide benimki hastalık hastası benim biyerim ağrısa onunda ağrıyor ben kussam oda midem diye koşuyor ben kilo aldım adam 3 ayda benden çok göbeklendi. Bazen dalga geçiyorum benden önce sen doğuracan diye 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.