Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk olunca sanırım böyle oluyor benim eşimde böyle ilk zamanlqr görsen benim canım bir şey cekmezdi o derdi canım bunu çekti şunu çekti diye şimdide sen doğuma gidince ben 9 doğururum seni beklerken diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnsanın sinirleri bozuluyor ama ya resmen hamileliği onlar yaşıyor biz bi köşede kalıyoz. Şahsen bende öyle oluyor onun bulantılarıyla, ağrılarıyla, aşermeleriyle uğraşıyorum. İlk çocuk ama onlar daha çok hevesli böyle olmasıda çok kötü
İnsanın sinirleri bozuluyor ama ya resmen hamileliği onlar yaşıyor biz bi köşede kalıyoz. Şahsen bende öyle oluyor onun bulantılarıyla, ağrılarıyla, aşermeleriyle uğraşıyorum. İlk çocuk ama onlar daha çok hevesli böyle olmasıda çok kötü
Aynen öyle hevesli olmaları çok güzel de bu kadarda olmasın ya ben hamileliğimi yaşamak istiyorum şahsen ama onun sayesinde hamile birine bakıyormuş gibi hissediyorum
Aynen öyle hevesli olmaları çok güzel de bu kadarda olmasın ya ben hamileliğimi yaşamak istiyorum şahsen ama onun sayesinde hamile birine bakıyormuş gibi hissediyorum