Herkes sen ve senin kocan gibi değil bunu bi kafana sok. Ben çalışan bir kadınım, eşim çalışan bir birey eşimin komutanı kadın, benim patronum erkek biz birbirimize güvenip sevdikten sonra herkese abi kardeş gözüyle bakarız. Aldatmak isteyen her şekilde aldatır istersen altın kafese koy yine yapar yine yapar insanın içinde olduktan sonra hiçbir şekilde engel olamazsın. Önce bi kendine güven
Canım sen o durumu yaşadığın için herkesi eşin gibi biliyorsun dediklerinde şimdikilerde Haklısın ama herkesin hayatı asla bizi ilgilendirmez şükür sorunları yoksa daha nearkadaşımız öyle uygun görmüş bize bir şey demek düşmez benim eşimin çalıştığı yerde de aşçısı muhasebecisi bayandı ama hiç muhatap değildi iş dışında şükür bir sorun yaşamadım bugüne kadar misal bak arkadaşım vardı Furkan arkadaşımla da sevgiliydi önüne 200 tane dünyanın en güzel kızlarını koysan asla ama bakmazdi öyle bir insandı yani bizimde hayatımıza iyiside kötüsü de giriyor yapacak bir şey yok sen kendini bildikten sonra sıkıntı yok canım benimde akrbm bakıcı tuttu senelerdir de var sıkıntı yok şükür
Haklisin ablam ama ben herkezi kendi eşim gibi görmüyorum ama millet evli oldu halde kadin hesapları açıp başka kadınlara diyorlar eşim benimle ilgilenmiyor diyip başka kadınlara gidiyorlar düşünsene ablam tamam sen eşine güveniyorsun ama başka yerde bile fake hesap açıp kadınlarını kandırıyorlar birde senin onu aldatinida hiç bir erkek itirqfda etmez evet ben seni aldatıyorum demez bileCanım sen o durumu yaşadığın için herkesi eşin gibi biliyorsun dediklerinde şimdikilerde Haklısın ama herkesin hayatı asla bizi ilgilendirmez şükür sorunları yoksa daha nearkadaşımız öyle uygun görmüş bize bir şey demek düşmez benim eşimin çalıştığı yerde de aşçısı muhasebecisi bayandı ama hiç muhatap değildi iş dışında şükür bir sorun yaşamadım bugüne kadar misal bak arkadaşım vardı Furkan arkadaşımla da sevgiliydi önüne 200 tane dünyanın en güzel kızlarını koysan asla ama bakmazdi öyle bir insandı yani bizimde hayatımıza iyiside kötüsü de giriyor yapacak bir şey yok sen kendini bildikten sonra sıkıntı yok canım benimde akrbm bakıcı tuttu senelerdir de var sıkıntı yok şükür