Cam sakura randevu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamze555 tarafından oluşturulan Cam sakura randevu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,760 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cam sakura randevu
Konbuyu başlatan Gamze555
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atanın annesi

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar cam sakura dan randevu alamıyorum 38 haftalik olucam doktor randevuyla gel dedi ama randevu yok nasıl olcak bilmiyorum çatı muayenesi falan hicbisey yapılmadi daha
Çatı muayenün doğum başlamadan yaıpılması bir şey ifade etmiyor canım kimsede çatıdan dolayı normal doğum yapamaz değil o konuda endişe etme ama tabi doktorun hangi fikirdeyse ona bağlı kalıyorsun. Sabah hastaneye gidip sıra almayı dene istersen

Gamze555

Kayıtlı Üye
rank
Çatı muayenün doğum başlamadan yaıpılması bir şey ifade etmiyor canım kimsede çatıdan dolayı normal doğum yapamaz değil o konuda endişe etme ama tabi doktorun hangi fikirdeyse ona bağlı kalıyorsun. Sabah hastaneye gidip sıra almayı dene istersen
Sıra olmuyor muş kuzum randevu diyorlar ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

38 haftadan sonra yeşil alanda muane oluyorsun polikinlikye değil inayrandevu almasan da olur
Direkt gidip girecek miyim canım nasıl olcak

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar cam sakura dan randevu alamıyorum 38 haftalik olucam doktor randevuyla gel dedi ama randevu yok nasıl olcak bilmiyorum çatı muayenesi falan hicbisey yapılmadi daha
Canim ben çam sakuraya gidiyorum 37.haftadan itibaren randevu almadan gidiyorsun poliklinik degilde bi alt katindaki kadin dogum acile gidiyorsun kayit yapan kizlar söyledi haberin olsun

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
En son ne zaman gitmiştin.Normalde 37.haftadan sonra randevusuz bakıyolar ben bugun gittim 39.haftamdayım.Henüz çatı bakan olmadı🥺Beklemedeyiz

En son ne zaman gitmiştin.Normalde 37.haftadan sonra randevusuz bakıyolar ben bugun gittim 39.haftamdayım.Henüz çatı bakan olmadı🥺Beklemedeyiz
Ben poliklinkte muayene oluyorum hala acil bişey olursa acile gidersin dedi.Bence yarın önce polikliğe git haftanı söyle umarım halledersin.Zaten nst ye bağlıyorlar.

Ben poliklinkte muayene oluyorum hala acil bişey olursa acile gidersin dedi.Bence yarın önce polikliğe git haftanı söyle umarım halledersin.Zaten nst ye bağlıyorlar.

Tüm sayfalar yüklendi.