Can sıkıntısı 😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysem tarafından oluşturulan Can sıkıntısı 😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,804 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Can sıkıntısı 😂😂
Konbuyu başlatan Aysem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler ve anne adayları benim sorum genel olacak nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor şafak kaç 😂😂 herkesin keyfi yerindedir inşallah 🤲🥰
Cnm
Merhaba güzel anneler ve anne adayları benim sorum genel olacak nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor şafak kaç 😂😂 herkesin keyfi yerindedir inşallah 🤲🥰
Cnm şafak 148 💕💕😍anlayacağın daha çok var bebeğime kavuşmaya.. ve yeni yeni bebeğim haraketleri hissetmeye başladım cnm çok güzel bı duygu 😍😍senin Şafak kaç cnm? Gebeliğin nasıl geçiyor 🌸🌸

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cnm
Cnm şafak 148 💕💕😍anlayacağın daha çok var bebeğime kavuşmaya.. ve yeni yeni bebeğim haraketleri hissetmeye başladım cnm çok güzel bı duygu 😍😍senin Şafak kaç cnm? Gebeliğin nasıl geçiyor 🌸🌸
Çok var deme gülüm bı bakmışsın ikili sayılara düşmüşsun 😍😍 zaman su gibi akıyor maşallah sağ salim kucağımıza Alalim minikleri 🤲🏻❤️

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür biz iyiyiz canımmm son 115 gün 🥰🤰🏽
Sağlıkla gelsin bebişin🥰🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizdeee 6 günlük oldukk kuzumm darisi senn başına 🤗🤗
Amin canım benim insallahhh🥰🤲

Cnm
Mide yanmasından çok çekiyorum artık ilaç doğal seyler fayda etmiyor 81gunumuz kaldı dünyanın en güzel duygusuymus anne olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin🥰🤭🤲

Benimde 38+3 günlük 🥰😇
Az kalmış canim🥰rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.