Can sıkıntısı 😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysem tarafından oluşturulan Can sıkıntısı 😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,696 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Can sıkıntısı 😂😂
Konbuyu başlatan Aysem
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler ve anne adayları benim sorum genel olacak nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor şafak kaç 😂😂 herkesin keyfi yerindedir inşallah 🤲🥰
Cnm
Merhaba güzel anneler ve anne adayları benim sorum genel olacak nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor şafak kaç 😂😂 herkesin keyfi yerindedir inşallah 🤲🥰
Cnm şafak 148 💕💕😍anlayacağın daha çok var bebeğime kavuşmaya.. ve yeni yeni bebeğim haraketleri hissetmeye başladım cnm çok güzel bı duygu 😍😍senin Şafak kaç cnm? Gebeliğin nasıl geçiyor 🌸🌸

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cnm
Cnm şafak 148 💕💕😍anlayacağın daha çok var bebeğime kavuşmaya.. ve yeni yeni bebeğim haraketleri hissetmeye başladım cnm çok güzel bı duygu 😍😍senin Şafak kaç cnm? Gebeliğin nasıl geçiyor 🌸🌸
Çok var deme gülüm bı bakmışsın ikili sayılara düşmüşsun 😍😍 zaman su gibi akıyor maşallah sağ salim kucağımıza Alalim minikleri 🤲🏻❤️

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür biz iyiyiz canımmm son 115 gün 🥰🤰🏽
Sağlıkla gelsin bebişin🥰🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizdeee 6 günlük oldukk kuzumm darisi senn başına 🤗🤗
Amin canım benim insallahhh🥰🤲

Cnm
Mide yanmasından çok çekiyorum artık ilaç doğal seyler fayda etmiyor 81gunumuz kaldı dünyanın en güzel duygusuymus anne olmak rabbim isteyen herkese nasip etsin🥰🤭🤲

Benimde 38+3 günlük 🥰😇
Az kalmış canim🥰rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar