Can sıkıntısı 😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysem tarafından oluşturulan Can sıkıntısı 😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,804 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Can sıkıntısı 😂😂
Konbuyu başlatan Aysem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İlacı görünce istifra ediyorum icemiyorum malesef😢 eşimin tarafı aşırı saçlı dogarmis kayınvalidem öyle dedi sanırım onlara cekmis😂😂
Ya cidden mi 😍😍ne güzel işte saçlı bebek güzel olur 🥰 cnm hiç içtin mi peki gavisonn şurubu naneli aslında mideyi rahatlatır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Saçtan kaynaklanmıyormuş yanlış bir düşünceymiş doktorlar söylüyor 🤭
Ya ama bu eskiden bilinen bir şey 😂 annelerimiz büyüklerimiz hep der.. işte o zaman yanma nedeni ne acaba ?

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ya cidden mi 😍😍ne güzel işte saçlı bebek güzel olur 🥰 cnm hiç içtin mi peki gavisonn şurubu naneli aslında mideyi rahatlatır

Ya ama bu eskiden bilinen bir şey 😂 annelerimiz büyüklerimiz hep der.. işte o zaman yanma nedeni ne acaba ?
Gebelikte oluyor yani çoğusunda bebek baskı yaptığından falan bulantı gibi oda herkeste olmuyor 🤭

Aysem

Kayıtlı Üye
rank

Bikere içmeyi denedim sonuç lavoboda bitti😂😂kivraniyorum yinede icemiyorum

Ne varsa eskilerde var bazı bilgileri yabana atmamak gerekir😂😂

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikte oluyor yani çoğusunda bebek baskı yaptığından falan bulantı gibi oda herkeste olmuyor 🤭
Benim şuan yanma yok arada kusacagim zaman oluyor yanma .. ama sonlara doğru yanma artıyormus

Ne varsa eskilerde var bazı bilgileri yabana atmamak gerekir😂😂
O zaman sen baya hasassin cnm ya .. yemeklere karşıda böyle misin peki 🤔

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Benim şuan yanma yok arada kusacagim zaman oluyor yanma .. ama sonlara doğru yanma artıyormus

O zaman sen baya hasassin cnm ya .. yemeklere karşıda böyle misin peki 🤔
Benim 1 2 gece oldu boğaza yukarı yanma geçti 25.haftadayım umarım olmaz birdaha 🤭

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Merhaba güzel anneler ve anne adayları benim sorum genel olacak nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor şafak kaç 😂😂 herkesin keyfi yerindedir inşallah 🤲🥰
Mrb canım iyiyiz çok şükür bende doğum yapalı yedi ay oldu ☺️ sen nasılsın kaç günün kaldı durumun nasıl heyecan varmı 😍❤️

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.